REDPOWER 4 #1 Публикувано 30 Юли, 2009 Пичове трябва ми някой който може да ми залепи лентовия кабел за дисплея на борд компа на колата на жена ми.Отлепил се е от страната на платката,а от към самият дисплей е наред.Кажете кой или къде може да го направи това,че ми наду главата вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 30 Юли, 2009 Можеш ли да пратиш снимка ?Просто трябва да се извърши на място и за това са необходими присособления .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #3 Отговорено 31 Юли, 2009 Можеш ли да пратиш снимка ?Просто трябва да се извърши на място и за това са необходими присособления .... Защо на място,той се сваля и разглобява много лесно.Просто трябва да се залепи кабела към платката или поне аз си мисля,че е лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 31 Юли, 2009 Щом се сваля лесно - това значително облекчава ремонта.Остава само да се срещнем някъде из София .... / делник след 18.00 или уикенда/ Мои координати - GSM 0885647969 , ndafchev@gmail.com ,skype - kokodaf .Ще ми се все пак да видя някаква снимка , за да знам какво да нося - поялник , електропроводящо лепило , куплуги, ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #5 Отговорено 31 Юли, 2009 Щом се сваля лесно - това значително облекчава ремонта.Остава само да се срещнем някъде из София .... / делник след 18.00 или уикенда/ Мои координати - GSM 0885647969 , ndafchev@gmail.com ,skype - kokodaf .Ще ми се все пак да видя някаква снимка , за да знам какво да нося - поялник , електропроводящо лепило , куплуги, ...... Колега много ти благодаря за отзивчивоста.Другата седмица като се върна от морето ще те потърся и ще ти пратя снимки за да прецениш какво ти трябва.Още веднъж благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове