bebcho 1 #1 Публикувано 28 Юли, 2009 (Редактирано) Здравейте къде продават и имат разбирасе за моята Хонда богат избор от гърнета и като цени как са. Трябва ми средното и крайното гърне. Трудоемко ли е за смяна и за колко време става . Някаква особеност при избора, според какво се избира. Всички ли на 5 ген. Д16З6 са еднакви. Редактирано 28 Юли, 2009 от bebcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 28 Юли, 2009 Смяната става бързо, независимо къде ще отидеш. Разликата е единствено в качеството на работата. Гърнетата са стандартни и нямаш право на избор(разбира се ти можеш да сложиш и гърне от Шкода ако искаш - не е проблем) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 28 Юли, 2009 Мерси а къде ще ми препоръчате магазинче от където сте си купували и като цени как са. И като го купувам трябва ли преди това да му измеря диаметрите или всички 5ген са стандартно и колко е то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #4 Отговорено 29 Юли, 2009 "М комплект 33" на бул. Сливница ми дадоха цена 110 лв за крайно гърне. Това май беше с поставянето. За средно гърне цена не мога да ти кажа, ако искаш им звънни. По-ниска цена не съм намерил още, ако ти откриеш нещо пиши... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #5 Отговорено 29 Юли, 2009 "М комплект 33" на бул. Сливница ми дадоха цена 110 лв за крайно гърне. Това май беше с поставянето. За средно гърне цена не мога да ти кажа, ако искаш им звънни. По-ниска цена не съм намерил още, ако ти откриеш нещо пиши... Мерси. Освем МК33 друг някой. Препоръчайте ми където сте сменяли/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #6 Отговорено 30 Юли, 2009 В Аспо искат 130 за крайно гърне, но чувам доста противоречиви мнения за техните сервизи...В МК33 ме прати познат който се занимава с ремонт на ауспуси в квартала. Ходил съм за огъване на тръба и за заварка на фланеца преди гърнето и останах доволен... въпросната заварка ми отказаха да я направят в друг сервиз, защото щяла да се счупи веднага и нямало смисъл. За сега 2-3 месеца не е мръднала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #7 Отговорено 6 Август, 2009 От Емк33 ми дадоха цена от 180 лв. с поставяне за средно и задно гърне, а от Крафт 280лв. От какво може да е такава голяма разлика в цените.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 7 Август, 2009 Емк33 Дружба е под 100лв. крайно Белгийско с гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #9 Отговорено 14 Август, 2009 Колега можеш ли да ме опътиш каде точно в Дружба се намира ЕМК33.От квартала съм и да не го знам СРАМОТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове