Jump to content
bebcho

Гърне на Сивик 5 ген.

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте къде продават и имат разбирасе за моята Хонда богат избор от гърнета и като цени как са. Трябва ми средното и крайното гърне. Трудоемко ли е за смяна и за колко време става . Някаква особеност при избора, според какво се избира. Всички ли на 5 ген. Д16З6 са еднакви.

Редактирано от bebcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смяната става бързо, независимо къде ще отидеш. Разликата е единствено в качеството на работата. Гърнетата са стандартни и нямаш право на избор(разбира се ти можеш да сложиш и гърне от Шкода ако искаш - не е проблем) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси а къде ще ми препоръчате магазинче от където сте си купували и като цени как са. И като го купувам трябва ли преди това да му измеря диаметрите или всички 5ген са стандартно и колко е то.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"М комплект 33" на бул. Сливница ми дадоха цена 110 лв за крайно гърне. Това май беше с поставянето. За средно гърне цена не мога да ти кажа, ако искаш им звънни. По-ниска цена не съм намерил още, ако ти откриеш нещо пиши... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"М комплект 33" на бул. Сливница ми дадоха цена 110 лв за крайно гърне. Това май беше с поставянето. За средно гърне цена не мога да ти кажа, ако искаш им звънни. По-ниска цена не съм намерил още, ако ти откриеш нещо пиши... ;)

Мерси. Освем МК33 друг някой. Препоръчайте ми където сте сменяли/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Аспо искат 130 за крайно гърне, но чувам доста противоречиви мнения за техните сервизи...В МК33 ме прати познат който се занимава с ремонт на ауспуси в квартала. Ходил съм за огъване на тръба и за заварка на фланеца преди гърнето и останах доволен... въпросната заварка ми отказаха да я направят в друг сервиз, защото щяла да се счупи веднага и нямало смисъл. За сега 2-3 месеца не е мръднала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Емк33 ми дадоха цена от 180 лв. с поставяне за средно и задно гърне, а от Крафт 280лв. :)От какво може да е такава голяма разлика в цените.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емк33 Дружба е под 100лв. крайно Белгийско с гаранция ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега можеш ли да ме опътиш каде точно в Дружба се намира ЕМК33.От квартала съм и да не го знам СРАМОТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...