Jump to content
sand0

Каде в европа продават КИТ за основен ремонт на автоматични скорости?

Recommended Posts

Каде в европа продават КИТ (ремонтен комплект) за основен ремонт на автоматични скорости?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каде в европа продават КИТ (ремонтен комплект) за основен ремонт на автоматични скорости?

Въпроса според мен е зададен неправилно.За автоматичните кутии(за такава става въпрос) ремонтните комплекти са класирани по проблеми ,които трябва да се отстраняват.Или е "Пълен" или е за определен проблем.Много рядко се налага "пълен"ремонт на кутията.Всеки комплект може да се поръча при мен(само да знам диагнозата). 10 Работни дни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ombre аз знам от каде да го поръчам. Въпроса е за утре дето се вика :) че колата е на стенда :)ианче горе доло така стоят нещата:This Kit contains: a gasket set, metal clad seals, sealing rings, Alto friction plates and steel plates.This Kit contains: a gasket set, metal clad seals, sealing rings Alto friction plates.This Kit contains: a gasket set, metal clad seals sealing rings. Това са три вида китове според проблема.Ама така или иначе е отворена разликата м/у парвия и последния не е чак толкова голяма.обаче който има нужда от оригинално масло за автоматични при омбре е най евтино. към 24лв литъра. (нещо такова)

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...