MartyHONDA 15 #1 Публикувано 25 Юли, 2009 Има ли колеги с Шатъл да си направим и ние ТИМ или съм сам??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moni13 0 #2 Отговорено 26 Юли, 2009 не си , в никакъв случай не си сам. Дзверо е на линия и цепи мрака както обикновено.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petyopopov 0 #3 Отговорено 18 Август, 2009 Има ли колеги с Шатъл да си направим и ние ТИМ или съм сам???И аз съм със Шатъл,старчък,ама Хонда! 1988 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #4 Отговорено 18 Август, 2009 Хехехе, старичък викаш!?!? Аз имам Сивик Шатъл '84г. и работи като пушка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petyopopov 0 #5 Отговорено 12 Септември, 2009 Хехехе, старичък викаш!?!? Аз имам Сивик Шатъл '84г. и работи като пушка.Блазе ти! Моя се опитва да ми създава проблеми,като не броя ръждата,но ще се справя,лека-полека.Въпрос на пари и време.Иначе си е железен.И в буквалния,и в преносния смисъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #6 Отговорено 12 Септември, 2009 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Abby_Viper 0 #7 Отговорено 2 Февруари, 2010 +1 -1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #8 Отговорено 2 Февруари, 2010 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Abby_Viper 0 #9 Отговорено 3 Февруари, 2010 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове