Arsov 5 #41 Отговорено 7 Септември, 2009 Проблема е, че много се заглеждате Карайте и не го мислете толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #42 Отговорено 7 Септември, 2009 Смених маслото с филтъра (набутах се да взема филтър от Бултрако) и вече не присветва. А дали е от вискозитета или от филтъра - Господ знае.Колко струва в Бултрако филтъра?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #43 Отговорено 7 Септември, 2009 Не питай, 34лв е удоволствието. Филтъра е някъв френски, но не му забелязах точно марката. Пича в сервиза ми каза, че това е известен френски производител и нормалната цена за такова филтърче е 12-15лв... Както винаги, като се сложи в кутийка на Хонда и цената става двойна. Искате ли да ви кажа колко ме офертираха за въздушен филтър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoian stoianov 24 #44 Отговорено 8 Септември, 2009 имах такъв проблем които се оказа помпа ...провери си налягането ,колко атмосфери и тогава мисли .имам маслена помпа ша ти я подаря но дано да е нещо по-дребно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #45 Отговорено 9 Септември, 2009 Ако е помпата няма ли да присветва отвреме навреме и при движение, например при падане на оборотите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #46 Отговорено 9 Септември, 2009 "Искате ли да ви кажа колко ме офертираха за въздушен филтър?"Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #47 Отговорено 9 Септември, 2009 От 60лв нагоре (според модела). На мен ми се струва множко, а на вас?P.S. Вижте въпроса за маслената помпа на предишната страница, интересно ми е какъв е отговорът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #48 Отговорено 9 Септември, 2009 Ако е помпата няма ли да присветва отвреме навреме и при движение, например при падане на оборотите?Около празен ход - да, но не е помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове