Jump to content
vyara

повреда на витек мотор

Recommended Posts

Здравейте! Казвам се Вяра и се регистрирах, за да помогна на баща ми.И двамата имаме хонди, аз сивик 1996, той акорд 2000 г. с витек мотор. Проблемът е, че тоя витек се развали и уж след основния ремонт и смяната на бутала и сегменти, витекът пак не отваря и колата се държи като "обикновена" хонда, а не като мощен звяр, какъвто беше. Въпросът ми е дали проблемът е в маслената помпа. Моля ви, ако знаете нещо по въпроса с ремонта на витека или ако познавате хора, които разбират от технически работи за хонда, пишете ни :rolleyes: Мерси предварително :rolleyes:Интересуват ме също и сервизи за хонда :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла сред нас колежке :rolleyes:.Първо да ти кажа че Витек-а няма нищо общо с буталата и сегментите, така че ако не е работел преди тяхната смяна няма как да проработи и след това :rolleyes:Мога да ти препоръчам да погледнете соленоида- клапана за в-тека и дали не е прекъснат. Може да се тества ако му се подадат директно 12волта от акомулатора трябва да цъка.Ако нямате никакъв опит с Хондови двигатели най-добре напиши от къде си за да ти препоръчаме някой доказан сервиз или специалист.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колежке напиши от къде си за да те ориентираме за сервизи. Има доста хора които са наясно, но е добре да посетиш сервиз където да видят проблема. Не разбрах дали EKU-то дава някакви грешки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...