Jump to content
Wolfcry

-помията- по пътищата

Recommended Posts

Да спамна и аз в темата, че наистина си стана говорилня тука. Както каз аколегата, позволено е да го изпревари и се е опитал да го направи. Няма нищо незаконно да го изпревари с 50-60 км/ч Грешка е че като е видял че оня се прави на рейсар не е пуснал веднага гаста и да се прибере без да го изпреварва, явно е че за да дигне 90 в опит да го изпревари се е вързал на рейсара и самия той се е направил на такъв. А до колегата който каза за 40км/ч по магистралата това си е нарушение. минималната скорост на магистрала е 50км/ч :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

взел съм решение да го изпреваря............

Колега и при мен чат пат се опитват да го правят този номер .... след второто си казах че съм му **** маиката, пускам десен мигач свиркам няколко пъти и си бия в дясно... по добре да се изжулим със селянина отколкото да налетя челно на някой нищо неподозиращ човечец или още по лошо да скачам на тротоари...Всеки е мъж ама като види колата на тоя до него да му идва изотгоре и почва да бие спирачки... верно ще те кълна и псува.. сигурно ще иска да си го върне като те засече ама поне няма да си се пребил заради комплексар някъв.пък и след това можеш да отбиеш и ако тоя има сърце да слезе може по мъжки да се разберете.П.П.Преди две седмици един такъв келеш с едно "натокано венто реши да ме мета в насрещното на четирилентов път с двупосочно движение и без мантинели.Тръгнах да го изпреварвам със служебното Сантафе и дупето реши че ще ми прави мръсно първо ме засече и за да не му влеза във вратите влезнах в насрещното че беше чисто и имаше видимост. след това почна да се ръчка и не ми даваше да се прибера. Свирнах два пъти да ме погледне пуснах мигач и познах да се прибирам, като видя че нямам амбиция да отброя неговото присъствие и че ще го смачкам се дръпна настрани ... след това го изпреварих, засяках го и спряхме...(Бях решил да го оставя да полежи за размисъл)Педалчето обаче нави обратен и си би камшика.И за да не кажете че щото съм бил с джип ще отбележа че със фиат панда ми се е налагала аналогична манипулацияИскам да кажа че при 90% от случките които съм имал съм бил със скорост в рамките на ограничението или до 10км над него.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен колега,нямаш абсолютно никаква вина,много такива копелдаци има...жалко че не можеш после да ги откриеш отворените пичове,и аз съм си патил от подобна ситуация...тогава в момента си викам.."що не съм с един москвич или с камаз"да го видя тогава дали няма да дава път...такива и да го пребиеш от бой,никаква полза..същите помияри си остават...те сами се наказват,в някое дърво или в мантинелата,лошото е че понякога повличат и невинни хорица... :unsure:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-тъпо нещо от саморазправата няма :lol:

Ама най-ефективно."Зъб за зъб, око за око" съществува от зората на човечеството и нищо не може да заличи този закон, защото ни е вроден!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе саморазправата може да не е най-добрия вариант, ама се съгласете, че на който и от нас да му го направят тоя номер ще иска да го догони въпросния сладур и да му навре главата в аспуха. На моменти чак ме е яд, че не карам още ладата, някой като ми направи такъв мурафет, да му влеза с калниците във вратата, че да го видя ще искали да ми взима предимството пак и да ми прави такива гейски номерца :lol::lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: с ладата става номера.аз като я карам да ти кажа бягат надалеч.често ме запушваха с нея .предупреждавах едни зевзеци да не го правят ама те на...... разбутах ги веднъж с теглича.повече не са посмели да ме запушват :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...