Jump to content
SH3M37A

Honda

Recommended Posts

Колеги извинявам се за странната тема,но май се вманиячавам на тема хонда с всеки изминал ден.Пускам темата по 2 причини.1.Хрумна ми неможе ли да се сложат светодиоди на фара отдолу като на новите аудита ? И как ще се върже систамата ако случайно я монтираш във фара.И искам да си сложа неон на каляската, но незнам как да вържа инсталацията.Ако някой знае ако може да ми помогне ще съм много благодарен.2-та е че една приятелка ми каза че във раца имало Хонда фен който си направил колата с неон барабар с гумите.Нямой има ли снимка на тази кола и дали този фен е сред нас !!! Благодаря и поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2-та е че една приятелка ми каза че във раца имало Хонда фен който си направил колата с неон барабар с гумите.

!!! Батка, тая приятелка или те е излъгала нещо, или просто шофьора на тая кола, която я е видяла няма нищо общо с определението "фен".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е забравих кавичките,моя грешка !!! светела като новогодишна елха :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има един колега тука дето сам си признава че колата и мотора са му движещи се елхи, та може да си поговориш с него дали може да ти помогне с идеи:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=32399http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28385

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...