lysaka 2 #1 Публикувано 20 Юли, 2009 здравейте..фен съм на японските коли и за 9 години имах 1 тойота 2 нисана и в момента карам мазда. но тъй като ще я оставя на баща ми реших да мина към следващата японка и след щателен оглед и четене на купища информация категорично се спрях на хонда сивик..но тъй като не разполагам с много пари реших да си купя сивик седан 94г 90коня произведена в япония но проблема е че я намерих в монтана и човека ми каза че е без забележка,перфектна и ще ми я даде за 1900лв та искам да ви питам дали си заслужава или има нещо гнило... щото хонда знаете е скъпа кола по принцип а тази ми се струва много евтина......ако съм объркал мястото на темата моля да ме извините нов съм... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #2 Отговорено 20 Юли, 2009 Е чак перфектна за тия пари не бих казал .. все ще има забележки . Аз за мойта в нормално състояние дадох мин. година 4000 ... Дай някакви снимки да я видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lysaka 2 #3 Отговорено 20 Юли, 2009 извинявам се много но изобщо си нямам идея как да постна снимки...някой може ли да ми каже.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #4 Отговорено 20 Юли, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=13641 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 21 Юли, 2009 По моя скромна преценка, Хондата ми е без забележки и я оценявам на минимум 4000лв. и то не защото е моя и съм пристрастен. За 1900лв. бих я дал само ако е въртяна 3 пъти през таван и е изгнила жестоко. Тоя те лъже нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 21 Юли, 2009 Имам чуството, че тая хонда е някаква развалина но нищо не се знае проверия добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lysaka 2 #7 Отговорено 21 Юли, 2009 може и да сте прави че може би ще се окаже развалина но аз ще си отведа майстор да я види и тогава ще реша....ако ли не пак ще си купя хонда за тия пари ако трябва и 91г но ще е хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове