a4oTo 1 #1 Публикувано 20 Юли, 2009 Здраейте колеги. Колата е Сивик 5ген хеч. Проблема е следния .... карам си аз .... и изведнъж ми затегна волана наляво....веднага го върнах обратно и тогава се чу едно пукане. Спирам аз .... и гледам левия маншон на хидравличната рейка - скъсан. Майстори ми казаха че реиката ми е заминала , а друг ми каза че не може от рейката така да ми задържа волана. Странното е че понякога си карам колата без проблем .... нито скърца нито пука .... а бе нищо. Но понякога като завивам леко , волана сам се навива накъдето съм завъртял ??? Моля помагайте !! Ако можете разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 20 Юли, 2009 За съжаление, вероятността първия майстор да е прав е 99%. Според мен си е рейка. Иди на истински майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el niño 4 #3 Отговорено 21 Юли, 2009 И моето мнение е, че е рейката, но не каза дали е механична или хидравлична. Възможно е от скъсаният маншон да са попаднали пясачинки и боклуци, които да задържат, ако е така едно почистване и гресиране ще има ефект при мех. рейка. А и ако размера на гумите ти е по голям увличането при завои се усилва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове