MAD DOG 445 #1 Публикувано 18 Юли, 2009 Жив и здрав да си баце,ентусиазма ти никога да не пресъхва!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 19 Юли, 2009 Честито и от мен!Вече ти пожелах на лично,но и тук,бъди жив,здрав и все така верен фен на Марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 19 Юли, 2009 Марто жив и здрав да си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 19 Юли, 2009 Честито фен да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #5 Отговорено 19 Юли, 2009 Жив и здрав братле , мнооо здраве на първо място , мнооо победи и все така да продължаваш да ни прославяш марката с хубави отзиви.Айде поздрави на всички около тебе и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #6 Отговорено 19 Юли, 2009 Благодаря ви многоЧудесни пожелания от най-болните маняци................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #7 Отговорено 19 Юли, 2009 ЧРД и от мен, мн здраве, пари и читави коли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 19 Юли, 2009 Ч.Р.Д. и от мен,бъди жив и здрав и все такъв фен на марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове