Трънчо 275 #1 Публикувано 17 Юли, 2009 Май часовника на форума върви по старото време Малко е подвеждащ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 18 Юли, 2009 (Редактирано) часовника на компа ми показва 13:12 . Така като гледам и поста ми е аднат тогава Къде точно го гледаш че е по старото време ?? Редактирано 18 Юли, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MYA 0 #3 Отговорено 18 Юли, 2009 и при мен е такапреди да се логна ми показва да речем 12:00 часа, а реално часа е 13:00 /говоря за началната страница на форума, горе в ляво, където изписва "последно посещение"....едикога ситака че и аз не си го обеснявам това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #4 Отговорено 18 Юли, 2009 (Редактирано) Винаги, когато не си логнат, си е 1час назад времето във форума от реалното. Когато си влезеш с акаунта всичко си е точно Редактирано 18 Юли, 2009 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 18 Юли, 2009 Логнат съм но като погледна кога съм постнал отговора и има 2 часа разлика (на форума е назад) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #6 Отговорено 18 Юли, 2009 Може и да е при теб проблема. Опитай с това http://forums.hondabg.com/index.php?act=UserCP&CODE=04 и си го направи да е +2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове