mikroni 1 #1 Публикувано 17 Юли, 2009 (Редактирано) здравейте,сложих ксенон на прелюда, обаче свети накъдето се сетиш - не я карам нощно време, че много лошо става за всички.тук имаше тема някъде какво се прави, за да ограничиш лампата да не свети нагоре. (пояснявам: не става въпрос за регулиране на самите фарове, а за "спиране" на светлините да не светят над линията на очите на шофьора отсреща).може ли да ми дадете линк към темата, защото вече 2 часа не мога да я намеря.или ако няма да мога да го направя, да ме насочите кой може да ги пипне. Редактирано 17 Юли, 2009 от mikroni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #2 Отговорено 18 Юли, 2009 Колега, и аз преди да сложа лупи бях с ксенон на сток фаровете. Значи моя съвет е следния: заставаш вечер пред някоя стена и започваш да навиваш от местата за регулиране, докато светлината падне достатъчно ниско. Не знам защо отричаш този вариант, при положение че върши работа! Единствения друг вариант, за който се сещам и който е по-труден, ако другия не свърши работа е с една твърда и извита на края тел да бръкнеш във фара през отвора за лампата и да дръпнеш леко чашката за къси светлини в нужната посока, така че да затъмни повече светлината. При втория начин, трябва да действаш много внимателно, за да не надраскаш чашката, а и ща ти трябват доста опити: проба-грешка докато постигнеш нужния ефект. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 18 Юли, 2009 Тази тема е увековечена при важните техничеси теми! http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28424&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mikroni 1 #4 Отговорено 19 Юли, 2009 а благодаря за линка!това беше.prelude98 - хич нямам желание да си усложнявам живота. ако стане по твоя начин, ще е супер. ако не, ще се мъчиме -) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове