Jump to content
mikroni

ксенон

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

здравейте,сложих ксенон на прелюда, обаче свети накъдето се сетиш - не я карам нощно време, че много лошо става за всички.тук имаше тема някъде какво се прави, за да ограничиш лампата да не свети нагоре. (пояснявам: не става въпрос за регулиране на самите фарове, а за "спиране" на светлините да не светят над линията на очите на шофьора отсреща).може ли да ми дадете линк към темата, защото вече 2 часа не мога да я намеря.или ако няма да мога да го направя, да ме насочите кой може да ги пипне.

Редактирано от mikroni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, и аз преди да сложа лупи бях с ксенон на сток фаровете. Значи моя съвет е следния: заставаш вечер пред някоя стена и започваш да навиваш от местата за регулиране, докато светлината падне достатъчно ниско. Не знам защо отричаш този вариант, при положение че върши работа! Единствения друг вариант, за който се сещам и който е по-труден, ако другия не свърши работа е с една твърда и извита на края тел да бръкнеш във фара през отвора за лампата и да дръпнеш леко чашката за къси светлини в нужната посока, така че да затъмни повече светлината. При втория начин, трябва да действаш много внимателно, за да не надраскаш чашката, а и ща ти трябват доста опити: проба-грешка докато постигнеш нужния ефект. Успех :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а благодаря за линка!това беше.prelude98 - хич нямам желание да си усложнявам живота. ако стане по твоя начин, ще е супер. ако не, ще се мъчиме -)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...