doktorche 2 #1 Публикувано 16 Юли, 2009 Колеги днес бях в Бултрако с новото ми ЦР-В Б20Б3 АТ диагностика и усвен някави тампони на задните носачи ми казаха и накладки предни попитах за цената и ми дадоха отговор 335 лв и аз се уплих ....някои ако може да ми каже каква марака слагат и защо цента е такава.Ще съм благодарен ако някои ми посочи по евтин варянт и да даде мнение по вапроса...ако има и колеги с ЦР-В да споделят какво ползват.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 16 Юли, 2009 Ако ти е гаранционно CR-V-то няма шанс да сложиш други накладки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki64 14 #3 Отговорено 16 Юли, 2009 на всяка кола слагат различни-аз съм с акорд 2007ма и съм с предни паджид и задни текстар ,поръчка на хонда за този модел хонда.Моите предни също са около 330 лв -бяха миналата година 250,просто това е политика на хонда за резервните 4асти.Значи има разлика между тези накладки които продават в бултрако и тези които се продават по магазините-за пример купих задни текстар които са същата марка като оригиналните-но оригиналните са по меки със сигурност.Има доста модели накладки които можеш да сложиш-като Текстар,Паджид ,Лукас ,Ате и т.н проблема е че тук в бг се продават и доста ментета на тези марки произведени в китай,турция и къде ли не..просто трябва да се внимава откъде се купува.За пример моите предни и задни текстар струваха комплекта около 180 лв докато оригиналните на колата са около 550 лв,но оригиналните със сигурнист са по ка4ествени-не че тези не спират добре ,просто може би ще ми свършат по бързо дисковете,но аз съм си решил предварително че дискове няма да купя от бултрако заради цената им(единия заден който е невентилиран струва около 400 лв),така че всеки си решава ..успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki64 14 #4 Отговорено 16 Юли, 2009 Не е верно това което колегата е писал по горе-просто гаранцията на спирачните ти дискове отпада,но дисковете също са консуматив-така че пак казвам въпрос на личен избор е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doktorche 2 #5 Отговорено 16 Юли, 2009 не е гаранцино....значи да тарся нещо по евтино някои да прпорача магазин кадето е по малко вероятно да има ментета...също така трябва да я обслужа ремаци ролки в бултрако не питах щеше да ми стане лошо@ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki64 14 #6 Отговорено 16 Юли, 2009 (Редактирано) аз лично ползвах този накладки официален дистрибутор на текстар за бг Редактирано 16 Юли, 2009 от niki64 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #7 Отговорено 16 Юли, 2009 аз лично ползвах този накладки официален дистрибутор на текстар за бгКолегата е прав,слагай TEXTAR да ти е мирна главата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #8 Отговорено 17 Юли, 2009 И каква е цената при този официален дистрибутор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #9 Отговорено 17 Юли, 2009 Ами понеже аз си търсия за моя Accord 99 F18B2 и сега ще ходиа да си взема след 15мин от тази фирма TEXTAR цената която ми обявиха е 66.07лв в сравнение с друга фирма ( не помня обаче коя ) в която звънях вчера тази цена е с 10лв по евтина ( и ми е на по одобно място ). Има си телефонче звъниш и ще ти кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki64 14 #10 Отговорено 17 Юли, 2009 доколкото си спомням предните ми бяха около 80 и няколко лева-задните 60 и няколко и с доставката(не съм от сф) ми излязоха 170 или нещо такова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan.R 0 #11 Отговорено 4 Септември, 2009 Късно се включвам, но предни+задни+смяна=570 лв, става въпрос за Акорд в Бултрако, единственото хубаво е, че ги смених на 50 000 км и се надявам да не ми се наложи да повтарям преди да ми изтече гаранцията На накладките майната им от всичко най-много ме дразни смяната на поленовия филтър при всяка смяна на маслото - не помня точната цена но беше нещо от сорта на 120-180 лева, не знам дали нещо от гаранцията ти отпада ако не го смениш но цената е БЕЗУМНА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #12 Отговорено 4 Септември, 2009 Луди! Днес бях при тях - маслен филтър за Сивика дават за 34лв, а въздушния филтър е над 60... Филтъра за купе на колегата за 180лв обаче направо ме разби!Тия хора нямат срам, свян, нищо човешко... Филтър за купе си купувам за 20лв, не стъпвам при тях и ми дреме на шапката. Останалите 160лв мога да ги изпия някъде! Майната й на тая гаранция, излиза, че докато си в гаранция могат спокойно да те оберат по пладне с някакви идиотски цени на части и труд... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #13 Отговорено 4 Септември, 2009 (Редактирано) 496 Български лева ми искаха за гуменото уплътнение на предния прозорец,за прелюд 95г. Редактирано 4 Септември, 2009 от Дончо Царев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове