Jump to content
H22_turbo_Vtec

Ровър 220 турбо

Recommended Posts

Колеги понеже знам, че има компетентни тук в форума, и не сте някви тапанари като се пита за друг автомобил да тръгвате с плюене.Става въпрос за ровер 220 турбо 200 коня.Има ли нещо общо с хондов мотор или си е чиста разработка на ровер.Някой да има мнение по въпроса стават ли за коли трошат ли се много.Абе въобще кой какво е чувъл и знае за това нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чист мотор на ровър ,бягаи далече! ,много харесвам ровър ,купи си същото купе със цркс двигаел и ако ти е зор си сложи турбо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи не става.щото искам да бартна моита за него и после да го продам ама щом му се носи славата на боклук няма продаване.1 на 0 за несполучлив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доста приятна динамика имат, и за 400 м са добри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доста приятна динамика имат, и за 400 м са добри ;)

И до там.Мотора е английската Т-серия на Ровер.Не бих сменил кола за това. :) Около 150к км. вече са за основен ремонт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се бях запътил за ровър тей като се натъкнха на един добър екземпляр на ниска цена..човече ако влезеш във форума на ровер само теми с проблеми ще видиш..за 400 метра наистина са мн добри,отлепят на старта..Но като цяло не те съветвам да си вземаш такова животно..още повече да го бартерираш с хонда..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не бих го взел. После по трудно ще се продаде макар че за всяка кола си има човек (както казваше един мои даскал който си продаваше жигулито за 1200лв и аз го питам с колко турбиние и още се продава де ;) ). И така един приятел имаше ROVER 214 двувалов с блок на хонда и глава на rover вървеше си доста се пак го пишеха 103 к.с и преди някоя седмица както си беше наред тоя моя човек ми вика че изведнъж взел да му гори много,проверявал сутринта маслото на другата сутрин щеката едвам го ловяла и пркъсвача му беше 7200 а сега едвам дига 5000 оборота а момчето си поддържа по принцип колите и това стана някаде за 5 дена се пре еба всичко изведнъж. Това е което аз съм виждал но все пак ти си решаваш ;) ( :D:) не го прави ;):D ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...И така един приятел имаше ROVER 214 двувалов с блок на хонда и глава на rover вървеше си доста се пак го пишеха 103 к.с...

Такова животно няма, едното няма нищо общо с другото / блок - глава /... :) 1.4, К-серия на Ровер си е 103h.p.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лошо всички казват, че не става.пича вика много хубав държала до 1.2 бара.била с боост на 0.8 250 коня някаде много вървяла.ама като я гледам вътре много си е вървена като кончертото.Абе маи ще бягам от нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега sebulda извинявам се за грешната информация но на мен така са ми казвали аз няма да си го измислям но щом казваш че не е така заначи не е просто не съм слушал правиния човек и явно са ми приказвали някакви глупости айде със здраве :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не слушайте всеки !Емо, всичко добро ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...