catalepsy 12 #1 Публикувано 8 Юли, 2009 От каде мога да си закупя ламда сонда с 4етири кабела за д15б7-но да не е някакво менте!даите препоръки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #2 Отговорено 8 Юли, 2009 Колега провери ли в раздел Продава части/аксесоари??? Понякога и търсачката помага.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #3 Отговорено 8 Юли, 2009 не съм колега ,но предпо4итам някои да препоръ4а магазин !Благодаря все пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #4 Отговорено 9 Юли, 2009 хаиде бе колеги!?дайте някакъв адрес или телефон 4е да си поръ4ам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #5 Отговорено 9 Юли, 2009 Да беше се огледал поне малко и да звъннеш на посочените тел от баннера най-гореЕййй не гледате ли бе? Цял банер има, посочен телефон и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #6 Отговорено 9 Юли, 2009 На колегата Ми6о благодаря,но не е задалжително в тона ти да има някакви неуважителни нотки . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #7 Отговорено 10 Юли, 2009 На колегата Ми6о благодаря,но не е задалжително в тона ти да има някакви неуважителни нотки .Разбира се, уважението в общество като нашето е задължително! В този ред на мисли: Проява на уважение е да прочетеш правилата на форума! Проява на уважение е да се представиш, и СЛЕД това да търсиш помощ. Проява на само/уважение е да кажеш поне от къде си, ако очакваш някой да ти помогне! Проява на уважение е да използваш търсачката и чак тогава, ако не си намерил решение да задаваш въпроси и да губиш времето на другите. Вероятността да имаш проблем, който не е разискван поне 10 пъти е минимлна, вЕрвай ми. (опита го доказва) Проява на само/уважение е да пишеш на родния си език, особено ако това е от задължителните правила на форума! Историята познава случаи, когато цифри са се изписвали с букви - римските например. Обратното обаче още не се е случвало. Проява на ГРУБО НЕУВАЖЕНИЕ е да изпишеш името на човек с цифра вместо буква. Особено ако става дума за някой от модераторите на този форум, какъвто е случая с колегата ми-шест-шо (както явно си решил, че се казва). Добре дошъл във форума и успех с търсенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #8 Отговорено 10 Юли, 2009 ........................Мога да запо4на една безкрайна полемика ,но.............Да ти е 4естито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #9 Отговорено 10 Юли, 2009 Сигурен съм, че можеш. Няма да си първия, още по-малко последния. Само не забравяй, че за разлика от възпитаното отношение, уважението е нещо, което трябва да се заслужи. Тук никой с нищо не ти е задължен. Четири-стито и на теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #10 Отговорено 10 Юли, 2009 ........................Мога да запо4на една безкрайна полемика ,но.............Да ти е 4естито!А може и да спреш с "4" и "6" Правила за ползване на форумите на HondaBG.comЗа езика: 1. Във форума се пише на КИРИЛИЦА. Изглежда много по-приятно, пък и нали форума е Български и за Българи. Тези които нямат кирилица могат да ползват вградената кирилизация. Ето как става това: 2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата): Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x 3. Използвайте главни букви, точки, запетайки и други такива препинателни знаци (по-прегледно е). 4. Писането с главни букви в интернет се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН! 5. Използвайте почернен (bold) шрифт, само когато искате да подчертаете нещо важно, а не за цялото си съобщение. 6. Пишете не само на кирилица, но и на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #11 Отговорено 10 Юли, 2009 ........................Мога да запо4на една безкрайна полемика ,но.............Да ти е 4естито!На клавиатуратати не може да ниама Ч и Ш . А за сондата,нямали емблема H или HONDA да знаеш че няма да я бъде.(въобще всичко което няма H не става) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 10 Юли, 2009 ........................Мога да запо4на една безкрайна полемика ,но.............Да ти е 4естито!На клавиатуратати не може да ниама Ч и Ш . А за сондата,нямали емблема H или HONDA да знаеш че няма да я бъде.(въобще всичко което няма H не става)и на какъв принцип го реши това? Аз си карам с OBX сонда вече 4 месеца и си се държи чудно. Да, няма да изкара 10 години, но какво ми пука след като струва 70лв а не 400++..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #13 Отговорено 10 Юли, 2009 ........................Мога да запо4на една безкрайна полемика ,но.............Да ти е 4естито!На клавиатуратати не може да ниама Ч и Ш . А за сондата,нямали емблема H или HONDA да знаеш че няма да я бъде.(въобще всичко което няма H не става)и на какъв принцип го реши това? Аз си карам с OBX сонда вече 4 месеца и си се държи чудно. Да, няма да изкара 10 години, но какво ми пука след като струва 70лв а не 400++.....Тази марка ************* щея запомна,и на мен ми предстои смяна,мерси.Има случаи на изреждане на ниаколко не оригинални сонди и от там към ************. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #14 Отговорено 10 Юли, 2009 Ходих днес до едни авточасти и ми предложиха някаква за 95лв Англииска,на която трябжа да си запоя кабелчетата и друга италианска за 125 лв -били Универсални?!Викам и абе маце и каква е разликата?-в марката ми вика тя.-неазнам 6те трябва да помисля-аз няма да я карам 1 година живот и здраве мисля да вземам друго ДВГ.Благодаря за мненията на всички колеги!Приемат се и о6те! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #15 Отговорено 11 Юли, 2009 Колега мога да ти кажа откъде да си закупиш ламбда сонда на фирмата ****** - Английска с четери извода, много добро качество. Фирмата е ****** и се занимава само с автоелектроника. 02 931 80 86 или на лично ми пиши,че да не прескочим правилата на форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове