Данчо 31 #1 Публикувано 7 Юли, 2009 здравейте, днес си намерих блутут хендс фри в колата модела е следния: nokia model: bh-206 PCC ID: PYAWEDSM има и още некви неща но са много ситни и не знам дали има см да ги пиша.въпроса ми е следния: нокиа телефон не може да намери блутута, видимо предишния собственик в германия го е ползвал...как мога да го разпозная и да го ползвам?Благодаря на отзовалите се.п.с.Най-странното е че го намирам след 1 год. ползване на колаата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkoto 7 #2 Отговорено 7 Юли, 2009 Колега, на хендсфрито натискаш и задържаш бутона откъдето се включва докато не светне постоянно/като натиснеш бутона той започва да премигва, но не го пускаш, а го държиш докато започне да свети постоянно/ и тогава пускаш телефона да го търси...дано обясних кат хората Пиши дали е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 7 Юли, 2009 първо трябва да го заредиш ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #4 Отговорено 7 Юли, 2009 (Редактирано) Колега, на хендсфрито натискаш и задържаш бутона откъдето се включва докато не светне постоянно/като натиснеш бутона той започва да премигва, но не го пускаш, а го държиш докато започне да свети постоянно/ и тогава пускаш телефона да го търси...дано обясних кат хората Пиши дали е станалоКолегата е прав скоро купувах и имах този проблем и така се оправи. Редактирано 7 Юли, 2009 от honda_9977 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #5 Отговорено 8 Юли, 2009 вс е ок.благодаря Ви за помощта.само сега ако може да ми кажете дали е нормално когато някой ми звани ако си вдигам от телефона, а не от хендсфрито, да не се прехвърля разгбовора към хендсфрито? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #6 Отговорено 8 Юли, 2009 вс е ок.благодаря Ви за помощта.само сега ако може да ми кажете дали е нормално когато някой ми звани ако си вдигам от телефона, а не от хендсфрито, да не се прехвърля разгбовора към хендсфрито? изключи си bluetooth-а на телефона и няма да се прехвърля , или обратното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #7 Отговорено 8 Юли, 2009 не ме разбра, искам някой като ми звани да натискам зелената слушалка и да говоря от хендсфрито.възможно ли е?сега като я натисна разговора се провежда от телефона.а ако искам да е през хендсфрито трябва да натисна копчето на хендсфрито? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #8 Отговорено 8 Юли, 2009 Това май не зависи ли от модела на телефона и хендсфрий-то?! Мисля, че май от самото хендсфрий трябва да вдигаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #9 Отговорено 8 Юли, 2009 разбрано, сега може да теглите катинару ,благодаря за помощта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #10 Отговорено 8 Юли, 2009 кода за свързване с телефона вероятно е 0000. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #11 Отговорено 8 Юли, 2009 (Редактирано) При всички хендсфриита, когато вдигнеш през ХФ се включва то, а през телефона се включва телефона. Това е да не си търсиш ХФ-то ако си го забутал и да изпуснеш разговор Редактирано 8 Юли, 2009 от Miroslav.Ivanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове