Jump to content
activity

часовник Fossil

Recommended Posts

Интересува ме , има ли във София откъде да си намеря каишка за часовник Fossil , кожена :) понеже кучето ми изяде старата !! или някакъв магазин в , който да продават хубави кожени каишки ! Благодаря !! модела е Fossil JR-9462

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Мол София , на Стамболийски има магазин Галдини , по-скоро е щанд :) до колкото ми е известно те са самите вносители :D Щанда се намира срещу магазин Фокс , говоря за Партерен етаж , наблизо има и изложена кола Шевролет :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ! ще го проверя !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тино е прав Галдини са официалните представители за Фосил в БГето всички адреси в София на магазините: София, ул. "Алабин" №29АСофия, ул. "Аксаков" № 17АСофия, ул. "Г. С. Раковски" № 96Г - това е и специализиран магазин за Фосил - моите Фосили всички са от тамСофия, бул. "Цар Освободител" № 4АСофия, ул."Г. С. Раковски" № 96Б - Galdini LuxuryУспех

Редактирано от nia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо ли подозирам, че ако го поръчаш по и-нет ще ти излезе по-евтино. То зависи колко струва в магазина, е, но ако се опитат да те цакат - онлайн.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поръчах си я от Мола !! каишката струва 40 лв.+ 1 месец. за доставката от USA ! Ако може да ми кажете къде продават подобни да не е точно Fossil ще ида да прегледам ! оригиналната е малко грозновата и неудобна !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...