activity 8 #1 Публикувано 4 Юли, 2009 Интересува ме , има ли във София откъде да си намеря каишка за часовник Fossil , кожена понеже кучето ми изяде старата !! или някакъв магазин в , който да продават хубави кожени каишки ! Благодаря !! модела е Fossil JR-9462 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 4 Юли, 2009 В Мол София , на Стамболийски има магазин Галдини , по-скоро е щанд до колкото ми е известно те са самите вносители Щанда се намира срещу магазин Фокс , говоря за Партерен етаж , наблизо има и изложена кола Шевролет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #3 Отговорено 5 Юли, 2009 благодаря ! ще го проверя ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #4 Отговорено 5 Юли, 2009 (Редактирано) Тино е прав Галдини са официалните представители за Фосил в БГето всички адреси в София на магазините: София, ул. "Алабин" №29АСофия, ул. "Аксаков" № 17АСофия, ул. "Г. С. Раковски" № 96Г - това е и специализиран магазин за Фосил - моите Фосили всички са от тамСофия, бул. "Цар Освободител" № 4АСофия, ул."Г. С. Раковски" № 96Б - Galdini LuxuryУспех Редактирано 5 Юли, 2009 от nia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #5 Отговорено 6 Юли, 2009 Защо ли подозирам, че ако го поръчаш по и-нет ще ти излезе по-евтино. То зависи колко струва в магазина, е, но ако се опитат да те цакат - онлайн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #6 Отговорено 7 Юли, 2009 поръчах си я от Мола !! каишката струва 40 лв.+ 1 месец. за доставката от USA ! Ако може да ми кажете къде продават подобни да не е точно Fossil ще ида да прегледам ! оригиналната е малко грозновата и неудобна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове