Jump to content
_pileto_

Към колегите с Акорд 98-02, F20b6...

Recommended Posts

Здравейте колеги. Смених предня тампон на мотора, този който е точно до радиатора. Обаче след това се усъмних дали не е за смяна и задния, който е откъм купето. Доста недостъпен е за разлика от предния, и се чудя как да захода при свалянето. Искам да го проверя дали е здрав или не. Ако някой е "утъпкал тази пътека" вече нека ми пише. Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Смених предня тампон на мотора, този който е точно до радиатора. Обаче след това се усъмних дали не е за смяна и задния, който е откъм купето. Доста недостъпен е за разлика от предния, и се чудя как да захода при свалянето. Искам да го проверя дали е здрав или не. Ако някой е "утъпкал тази пътека" вече нека ми пише. Благодаря предварително.

Здрасти колега и аз карам същата но нищо не съм пипал по нея. Като направиш профилактиката на тампоните напиши как е минало за да се знае. Успех и дано всичко мине по лекия начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти. И аз не бях пипал нищо, докато случайно докато си сменях предните дискове, не забелязах че мотора се лашка доста докато затягах гайките към джантите, щото колата беще на първа скорост без дръпната ръчна. И тогава се усъмних в тампона и го инспектирах и видях че е скъсан. Иначе нямаше как да разбера за това. И сега след като го смених реших че е добре да проверя и задния тампон. Според мен е важно тези два виброгасящи тампона да са здрави, щотото иначе при усукванията на мотора напред и назад ще се "натоварват" повече основните два върху които ляга мотора и може да им се скъси живота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...