Jump to content
IvoO!

ЦРХ поддръжка,части,?/100?

Recommended Posts

Добър вечер скоро ще си взема книжката и съм си заделил малко средства за кола . Та харесах си хонда црх ии искам да рабера повече за този автомобил като разход на гориво като здравина на самия автомобил частите как са .. изобщо всякаква информация за този автомобил ще ми бъде полезна тъй като това ще ми бъде 1ва кола няма да откажа ии други предложения за кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

добре си се насочил, ако искаш бегачка разбира се. колата гори малко- приблизително 9-10 градско, извън пада на 6,5-7. всички цифри разбира се зависят от състоянието на колата и тежеста на краката ти :rolleyes: . части има от различни производители, както и японски. цените не са никак високи, противно на митовете за скъпите японски части. това дали се чупят- няма кола която да не иска ремонт и подръжка. зависи от това как си я гледаш, а в твоя случай на каква ще попаднеш. по добре дай повечко кинти и вземи нещо в добро състояние, отколкото по евтина и да почвашш да я правиш.п.с. както беше писал преди време един колега- ЦРХ-а е мания, качиш ли се веднъж в него, вече си влюбен :angry:

Редактирано от pitbuls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

.п.с. както беше писал преди време един колега- ЦРХ-а е мания, качиш ли се веднъж в него, вече си влюбен :)

o знам знам а с какви двигатели могат да се намерят црхове .. аз до сега намирам само 1.6 125кс Редактирано от IvoO!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е аз такъв па изобщо не знам да има :) 1 генерация(като на аватара ми) разполага с 1,5-105 мисля беше кончета, 1,6-136 кс.2 генерация-1,6/124 кс, 1,6/131 кс, 1,6/150 кс.сега ще питаш сигурно каква е разликата му 1 и 2 генерация. във външния вид, окачването и интериора. и двете си имат +ве и -и.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е аз такъв па изобщо не знам да има :cool: 1 генерация(като на аватара ми) разполага с 1,5-105 мисля беше кончета, 1,6-136 кс.2 генерация-1,6/124 кс, 1,6/131 кс, 1,6/150 кс.сега ще питаш сигурно каква е разликата му 1 и 2 генерация. във външния вид, окачването и интериора. и двете си имат +ве и -и.

знам разликата между генерациите все пак съм се интересувал от този модел кола :) 2ра генерация ми харесва повече някак си по издължена е и има повече части за нея ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми скачай тогава, няма кво да се чудиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвай търсачката на форума,има много теми за ЦРХ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчвам ти я. Карам CRX 1 генерация от 10 години. Двигател EW3 1,5 12 клапана, произведена 1985 г. Моята е в доста окаяно състояние, но я купих от човек, който я ползваше като каруца. Карана е само по черни пътища. Гледай само купето да не е много изгнило (долната част под седалките) и задната част на предния подкалник, какато и по веждите на задните калници.Не мога да дам обективна оценка на 2-ра генерация, но 1-цата има механичен вакуумен регулатор на делкото и реагира мигновенно на подаването на газ (при електрониката има едва забележимо забавяне).Не съм имал сериозни проблеми с нея ( аз само карам ), всякакви издънки са или от моята немърливост или от чужд "майсторлък".Разбира се може да има неща по ходовата частЕстественно колата вози твърдо, но усещането е невероятно. Много ме кефи скоростната кутия, много е бърза (сравнена примерно със сивик 1.6 хеджбек 1996г).Части се намират, има един модел от малките сивици от тези години, който е със същия мотор, но е с карбуратор, а не инжекцион. С две думи: Ако има от къде бих си я купиил нова и бих си я карал с кеф още 5х 10 години.П.П Мноооого сериозен недостатък е подобната на корито задна седалка, т.е. колата е за 2-ма човека + 2 деца до 12 г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С една дума...които е карал и има такава кола знае за кво става въпрос...моита е с д16а6 мотора..и много съм доволен.По принцип в Америка им викат "малките ракети":))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С една дума...които е карал и има такава кола знае за кво става въпрос...моита е с д16а6 мотора..и много съм доволен.По принцип в Америка им викат "малките ракети"!!!)))))

Точно! Pocket Rocket :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...