drink_master 0 #1 Публикувано 30 Юни, 2009 Здравейте колеги!Искам да попитам някой чувал ли е за сервиза на Honda в кв.Горубляне и дали е ходил там,защото познати ми казват,че бил много добър сервиз но не съм чел във форума някой да е ходил или поне не съм попадал на такова изказване.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 30 Юни, 2009 OFFTOPICАбе хора, в София си имате един от най-добрите (да не казвам нй-добрия понеже нямам лични впечатления) сервиз за Хонда.....визирам Омбре...защо си правите екперименти не ми е ясно ?! Защо искате други хора да се учат на колите ви при положение, че вече има научени и доказани такива. Ако живеех в София никога нямаше да си закарам колата при друг човек...просто защото искам най-доброто за нея..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 30 Юни, 2009 drink master играеш ли тенис? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 30 Юни, 2009 Да, сервиза на Хонда на Горубляне (Юби Ко) е много добър и работят само с оригинални части (поне на мен не са ми предлагали алтернативи преди години, когато им бях клиент). Само че за какво ти е да ходиш там като Омбре е на 1км от тях, а и един от най-добрите майстори, които са били в сервиза на Юби Ко сега работи с Омбре?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #5 Отговорено 30 Юни, 2009 Здравейте колеги!Искам да попитам някой чувал ли е за сервиза на Honda в кв.Горубляне и дали е ходил там,защото познати ми казват,че бил много добър сервиз но не съм чел във форума някой да е ходил или поне не съм попадал на такова изказване.Благодаря! http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=24679&hl= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове