радо151 0 #1 Публикувано 30 Юни, 2009 въпросът се отнася за тези които имат хонда прелюд : доволни ли сте от колата като цяло,има ли някакви недостатъци,разход на гориво и други неща.благодаря за отговорите предварително !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #2 Отговорено 30 Юни, 2009 имам 4 и 5 ген прелюди,недостатъците са малко:при голямо сф задръстване гори много,ужасно много,и калниците отзад-много често се появява ръжда.Общо взето това са минусите.Ако имаш по-конкретен въпрос-сподели го !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
радо151 0 #3 Отговорено 30 Юни, 2009 мерси за отговора. !!! отскоро се запалих по хонда прилюд,по точно един мои приятел ме запали по хондаи като гледам из нета има страшен тунинг направо откачам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 30 Юни, 2009 като гледам из нета....ми докато гледаш из нета да бе погледнал и търсачката на Форума щеше да ти каже доста !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове