Jump to content
Miroslav.Ivanov

Как се сменя крушка на фаровете

Recommended Posts

Здрвейте колеги,Може би това е глупав въпрос, но след час на бензиностанцията по нощите в опит да сменя крушката, накрая карах цяла нощ на дълги. Та утре ще я сменя, но бих искал да ми дадете един два жокера.Отварям капака, откачих казанчето за хидравликата, изкарах гумения маншон, откачих щифта и като се опитам да извадя крушката, тя опира в ръба на отвора. Мъчих се да махна целия щифт, но едва ли така са го мислили японците, въртях суках, ама не видах как ще излезе тая крушка, пък и после да влезе новата. Отзад има букса, която дърпах доста яко, но не дава признак да може да излезе.Та къде бъркам и къде е пиниза за смяната на крушката. Предполагам японеца го е измислил доста просто, но така и не намерих начина. Дайте някакво обяснение, че да не си изкъртя колата за една крушка :)Всичко най

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми не сам много запознат но аз като свалях моя фар крушката излезна много лесно.Може да тряа да свалиш Фара.Аз така направих и немах проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А може да извадите и целият мотор, още по-лесно се сменява крушка!!!Тая букса която така усилено се опитвате да издърпате леко се стикса отсрани и се вади лесно, после крушката се сменява за 5 секунди!!!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...