1net 41 #1 Публикувано 29 Юни, 2009 На първо място, да не взема да забравя, Благодря на Омбре сервиз и всичките му обитатели за дето ме подкрепят по трудния път към всяка победа. Хондата взе клас А с двама пилоти... единия хондаджия, другия - виден бмв-ист Не питайте как сме се разбирали на финала как да решим двубоя.... шуробаджанащината си каза думата почитната обиколка: а ето и още няколко незабравими снимки този малчо реши да пробва как е Ето я бееее.... заради това уливане с шампанско като ме спряха в софия за проверка полицаите бяха убедени че съм пиян на щайга Имаше и разни морски никопрелитащи баби, дето от толкоз много завиващи колела направо не знам как караха направо Поздрави за момчето с корсата, което прояви завидна колегиалност на трасето помните ли го тоя? беше хондаджия едно време А тоз пък дръгел от къде се взе..... Направо ми писна ми да изброявам с какви двигатели е била колата през годините Абе вобще пазарджишката група тотално се е объркала... не могат ни кола ни двигател да си изберат и само сменят разни За съжаление, не мога да ви разкажа за какви приятни изживявания става дума, дори когато ту те вали, ту те пече. Тази атмосфера по пистите е невероятна! Страхотни хора, интересни коли, абе вобще моменти които оправдават всяка стотинка и всеки час прекаран в правене на колата. Няма бмв-исти, няма хондаджии, няма опелджии, всички сме в кюпа и изживяването ( както и издивяването) е на 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 29 Юни, 2009 Емо какво да ти кажа?Евала и честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #3 Отговорено 29 Юни, 2009 и... единия хондаджия, другия - виден бмв-ист Няма бмв-исти, няма хондаджии, няма опелджии, всички сме в кюпа и....а няма - тоя е хондаджия ма не го е осъзнал още виж как му прилягат хондите, не като бмв-топ.п. шегувам се - страхотно каране и за двамата пилоти на civic-a - Емо и Алекс - страхотни сте! (благодаря и за всички неща, на които ме учите)и за Митака с прелюда - достойно представяне, браво! Уикенда беше наистина страхотен, на Калояново и аз и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #4 Отговорено 29 Юни, 2009 честито Емо Много ми се идваше но......дано за другото да съм готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 29 Юни, 2009 Честито фен пак показа кой е най добрия шофер и коя е най добрата кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #6 Отговорено 29 Юни, 2009 Трай си за най-добрия шофер, че БМВ-иста даде по-добро време от мен на квалификацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 29 Юни, 2009 Алекс те е вкарал в матрицата пак май че и със собствения ти сеновоз .. Честита Победа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #8 Отговорено 29 Юни, 2009 Браво Емо...сигурен съм, че убийствено зелените джанти са ти помогнали много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #9 Отговорено 29 Юни, 2009 честито! колега евала ти прая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #10 Отговорено 29 Юни, 2009 Честита победа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_EG 5 #11 Отговорено 29 Юни, 2009 (Редактирано) Браво Емо много вървят тия Д15-ки Редактирано 29 Юни, 2009 от Honda_EG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #12 Отговорено 29 Юни, 2009 Преди месец беше 41 номер, сега 42 да не би да гоните 46-ти номер че той се дава само на "THE DOCTOR" (Валентино Роси) и върви заедно със 100 победи в три класа. Тия купи ако ги ползвате за чаши може на следващата национална Омбре сервиз да разлива пиячката в купи и да има за всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #13 Отговорено 29 Юни, 2009 42 е номера на алекс, аз съм си 41. Просто Алекс е застанал така че моя номер не се вижда.А за купите, с Хроноса ако се постараем още малко, за другата национална, нищо чудно да можем да го направим този номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #14 Отговорено 30 Юни, 2009 Абе вобще пазарджишката група тотално се е объркала... не могат ни кола ни двигател да си изберат и само сменят разни biggrin.gifЗа съжаление, не мога да ви разкажа за какви приятни изживявания става дума, дори когато ту те вали, ту те пече. Тази атмосфера попистите е невероятна! Страхотни хора, интересни коли, абе вобще моменти които оправдават всяка стотинка и всеки час прекаран в правенена колата. Няма бмв-исти, няма хондаджии, няма опелджии, всички сме в кюпа и изживяването ( както и издивяването) е на 6 smile.gifАбе скоро ще избухнем наново ние ....В какъв филм се вкарваме не е истинка......и то точно за тази атмосфера на пистата ...точно заради тези страхотни хора ......истината че там е истината....на пистата се чувствам жив ...сред тези който тряябва да бъда ....сред невероятни хора не само на пистата а и извън нея ....радвам се че има доста хонди по пистите.....браво на всички .....желая прогрес на всички ......и Емо браоо отново.....успееех занапред.....благодаря на всичкип.п.Още ме държи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #15 Отговорено 30 Юни, 2009 Теб те държи,нас ни хваща ...Поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonamed 50 #16 Отговорено 1 Юли, 2009 Ама как ентелигентно звучи бмв-ИСТ... не като Хондьор... ...честито - те това е... Д15-ка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cec 0 #17 Отговорено 1 Юли, 2009 Айде честито ппХмм.. тази хонда със зелените джанти ми е много позната ,май спита пред съседния блок 102 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #18 Отговорено 2 Юли, 2009 пред 101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 3 Юли, 2009 Тази номерация ме кара да си мисля, че това е Дружба 2 или греша ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #20 Отговорено 3 Юли, 2009 грешиш ако имаш бухалка и искаш да я употребиш, пиши ми на лично и ще ти пратя координати за GPS-a + опътване как да стигнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #21 Отговорено 4 Юли, 2009 Няма нужда просто често съм мяркал Емката даже и един път се засякохме в Дружба на ОМВто там бях се засилил за Булгара за дрифтениците там които се правеха във вторник и спрях да видя как е хавата на бензинонстанцията имаше яко бмвта и хоп гледам позната 4та ген със зелени джантета викам това е само Емо бяхме тогава аз и мурдера (Иво) с прелюда 4г но Емо май бързаше и си рекох да не го притеснявам и да го заговарям а тогава беше и фенката с сивия рекс Ади но друг път като го мерна няма да пропусна да си полафим малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове