Jump to content
D16W4

свети ми лампата на Srs

Recommended Posts

Здравеите! Отскоро сьм собственик на хубава кола. Имам предвид марката,досега сьм карал какво ли не,обаче HONDA е истината.Това е като да караш пистов мотор с купе :lol: Кoлата е HONDA CIVIC 1.6ES VTI двигател D16W4.Имам два вапроса.Колко кончета има тозо мотор и от какви обороти се развьрта максимално,заштото до 3500/4000 оборота е малко злояд и вече нагоре... :lol: .И другото е че ми свети лампата на SRS.Проблем ли е това? Казаха ми че имало някакви кабели под седалките които се прекасвали с времето.И оште нещо:)Нали няма проблем,че я вкарвам от време на време в 7000об. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите! Отскоро сьм собственик на хубава кола. Имам предвид марката,досега сьм карал какво ли не,обаче HONDA е истината.Това е като да караш пистов мотор с купе :huh: Кoлата е HONDA CIVIC 1.6ES VTI двигател D16W4.Имам два вапроса.Колко кончета има тозо мотор и от какви обороти се развьрта максимално,заштото до 3500/4000 оборота е малко злояд и вече нагоре... :huh: .И другото е че ми свети лампата на SRS.Проблем ли е това? Казаха ми че имало някакви кабели под седалките които се прекасвали с времето.И оште нещо:huh:Нали няма проблем,че я вкарвам от време на време в 7000об. :tooth:

Честито колега за правелния избор.За този мотр дават 92kW ili 125cc,за развиване можеш да го развиваш малко преди червения сектор на обортомера ако влезне в червеното ще почне да прекъсва.А за лампата ппогледни тук http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7306 А за оборотите няма проблем стига да си с хубаво масло аз кара с 10W-60 на I.G.A.T. немско масло от висок клас до 160 градуса и съм доволен много.Дано да съм ти бил полезен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря колега,обаче не ми се получава това което е описал колегата в форума.Или бьркам буксата незнам ама не ми премигва лампата на СРСа

Редактирано от D16W4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:huh: Еи страшни сте! Опраи са.Важно е значи да уцелиш точния интервал на вадене и слагане на жичката.БЛАГОДАРЯ МНОГО :tooth:. Редактирано от D16W4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се за теб, че си оправил нещата. Аз обаче имам познат, които си купи хонда и SRS-то светеше. Оправиха му го, но в последствие се оказа, че AIR BAG-а го няма т.е. активирал се е т.е. колата е катастрофирала. Казали му, че за това му е светел SRS. Дано при теб не е така.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колеги моята е 5гТоку що направих процедурата с жичката,както и преди това направих същото на компа.Всичко е ток,няма никакви грешки,както и срс'а ми премигна два пъти за изчистена грешка,но след това не изгасна.Беше ми прецакан лентовия кабел.Оправих тръгна и клаксона и това ме довежда до мисълта че самата връзка съм я запоил добре.После свалих жабката да видя там дали има ейрбег.Има всички букси са си на мястото.И сега на къде ми е въпроса.Дали си заслужава тия 20 лева да се дадат,смисъл ще има ли ефект?

Редактирано от Fero

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...