SH3M37A 5 #1 Публикувано 25 Юни, 2009 Привет колеги! Отдавна се готвех да си сложа джанти и накрая отидох да пробвам и меря Харесах си 2 модела от тези дето имаха .... но после ми показаха и от каталог.... и стана дълга и широка.... Та гледах тези цървулки !!! само че са 15-ски 195/50 82Y Незнам малки ли са ви ама на мен каточели са ми идялни хем ще може да ги влачи хем ще има УЖ някакав вид джанта от каталог 1 Джанта от каталог 2 Та въпроса ми е коя ще и стой добре мен ми харесват и 4-те вида ама съм на кръстопът..... За размера съм си избрал 15-ски твърдо Благодаря предварително Поздрави !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevi 0 #2 Отговорено 25 Юни, 2009 Canova ! ! ! гледах го този модел доста време и ми течаха силно лигите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #3 Отговорено 25 Юни, 2009 Странни са ми такива теми. Все едно в диското си харесал две момичета и да почнеш да разпитаваш хората коя е по-хубава Избора трябва да си е твой без да ти пука много какво мислят другите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 25 Юни, 2009 подкрепям колегата ,ужасно е прав Ако човек сам неможе да си определи вида на колата ........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 26 Юни, 2009 така е колега...решението трябва да си е твое. На мен ми харесват тези, които си качил като снимки. не знам дали си погледнал цените, но OZките са малко по-скъпи от Dezent-а например...може пък това да ти помогне в избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #6 Отговорено 26 Юни, 2009 canova, боже, уникат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #7 Отговорено 26 Юни, 2009 ...Ако човек сам неможе да си определи вида на колата ...А ти представяш ако трябва да си избира апартамент...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #8 Отговорено 26 Юни, 2009 (Редактирано) Аз не държа толкова на марката, колкото на модела. А от горните си падам по петолъчките и аз такива ще забода скоро! Редактирано 26 Юни, 2009 от kalio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #9 Отговорено 26 Юни, 2009 (Редактирано) А в кой магазин ги гледаш тези джанти ,че аз си харесах този първия модел ? Да не са представители на Боряна (Дряново)?http://img87.imageshack.us/i/snimka1880.jpg/ Редактирано 26 Юни, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #10 Отговорено 26 Юни, 2009 Разликата между тези който съм снимал на колата и тези от сайта са точно 100 евро Питам понеже идея си нямам от вид марка и останалите подробности около джантите ! Много се колебая между 15 и 16 -ски ся Тез 16-ски няма ли да ми спънат кошника мислех си за 15 ама 16-ски ще е по явно нз някой ако може да ми каже кой размер да избера ай модела ще го целна ама .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #11 Отговорено 26 Юни, 2009 Разликата между тези който съм снимал на колата и тези от сайта са точно 100 евро Питам понеже идея си нямам от вид марка и останалите подробности около джантите ! Много се колебая между 15 и 16 -ски ся Тез 16-ски няма ли да ми спънат кошника мислех си за 15 ама 16-ски ще е по явно нз някой ако може да ми каже кой размер да избера ай модела ще го целна ама .... На Англичанка бордо много утива джанта със черно по нея,аз съм с две ръце за OZ!Едно време като избирах за моята ме мързеше да хода да меря и затова си играех със Paint Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #12 Отговорено 26 Юни, 2009 Това е интересно с Paint не съм се сещал.Вече избрах Тезисамо размера се чудя още какъв да е.Искам 16-ски но пича в магазина хем ми каза че хората си копуват 16-ски и на по малки двигатели и дори с размера на моя но с 3-ма човека и байр колата омира.Другото че скоросната кутия се прецаквала и някой дрга джунджурия по окачването но ако гледам да е красиво да си земам 16-ски.С 15 е супер но за визия нямало да е като при 16-сте ....Е как да си избера размер да му са невиди хем сърби хем боли Хондето е англичанка 1.4i 90 hp и я пържа яко .... някой може ли да ми каже кви са +совете и -сите на 16-ските и 15-ските --- лята джанта Благодаря Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #13 Отговорено 27 Юни, 2009 Колега там където си предполагам,че няма много дупки,така че взимай 16-ките ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #14 Отговорено 29 Юни, 2009 Не много но има и секи път на различно място се отварят 15-ски реших :)1 приятел ми каза да си зема никел джанта ли там каква че само се драскала а другите са лющели............2009 модел джанта дали ще са лющи :D се пак е от каталог 2009 или поне така пишеше ......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #15 Отговорено 1 Юли, 2009 Вече избрах днеска ги получих и сложих 15" силварстоне гума цялата екстра КАТО за мен 250 евро излезе с гумите доставката всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #16 Отговорено 1 Юли, 2009 Ееее честито ,адски добре е станало. Със здраве да си ги търкаляш :angry:250 евро 4бр гуми+джанти и доставка ... лелеее бати якото Честито пак ,мноого и тичат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #17 Отговорено 1 Юли, 2009 Джанти само оригинални другите незнаеш от какво са направени това си е мое мнение ,но си държа на него и не само за джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #18 Отговорено 1 Юли, 2009 (Редактирано) Джанти само оригинални другите незнаеш от какво са направени това си е мое мнение ,но си държа на него и не само за джанти kembo а по какво разбра че не са ???? Редактирано 1 Юли, 2009 от SH3M37A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #19 Отговорено 1 Юли, 2009 сега ще трябват и едни по къси пружинки че така е като скакауец или офроуд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #20 Отговорено 1 Юли, 2009 Неискам да си загубя лукса от карането и да опирам на секи легнал полицай Мойто каручка най-страно в целия Туламор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #21 Отговорено 10 Юли, 2009 (Редактирано) Поздравления за избора на джанти колега!Харесват ми само,че според мен трябваше да избереш 16,имаш много място в калниците.Аз не съм вече с хондата,а със еклипс и съм със 16,ки и като му гледам празните калници лошо ми става,хем съм със спортно окачване,ама и така не ти е лоша,със здраве да си ги караш. P.S Калобранките да се изхвърлят веднага!Това е заповед! Редактирано 10 Юли, 2009 от FOXO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #22 Отговорено 30 Октомври, 2009 Здравейте ! Колеги смених си джапанките дойде ред на пружините Обаче незнам какво да сменям.Видях 1 приятел с купе,но той пружини и амортисьори са му сменени - така я купи.Ще мога ли да се размина само с пружини или обезателно и амортисьорите трябва да сменя?и за какви пружини да гледам,че сам гол и бос в тези работи .Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #23 Отговорено 31 Октомври, 2009 Може да се разминеш и само с понижаващи пружини ама точно за какви да се оглеждаш незнам нека по компетентите колеги да отговорят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #24 Отговорено 31 Октомври, 2009 само пружини ама не понижаващи от онея койлолвари че се люлее много, спортни някви ФК например са идеални залепнала е за асфалта, ще стане много яка тогава с тея джанти който си взел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове