Jump to content
INTEGRA_R

Какъв спортен филтър ?

Recommended Posts

Здравейте колеги искам да си слагам спортен филтър на моята D16Y3 какъв бихте ме посъветвали да си купя, защото четох, че имало разлика в пропускливостта на въздуха и ако не бил точен можело даже да се спъне колата.И също така по-добре ли ще е ако се сложи и никелирана или алуминиева тръба от филтъра до дросела отколкото оригиналната гофрирана. Ще съм благодарен за съвети.Мерси предварително. :balloon:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами порови малко. Това е една от най-обсъжданите теми във форума. През ден някой задава същия въпрос. Ако не си изкарваш хляба със сътезания, в които всяка десета е важна - вземи си replacement филтър за оригиналната кутия и не се занимавай с тръби и т.н. К&Н е добър вариант. Ако очакваш да качиш 5 коня с ъпгрейд за 150 лв - карай си я така.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с големината на филтъра не ми се вярва че ще я спъне.... според мен колкото по голям толкова по добре ...Това с тръбите... аз съм с PVC интейк при който филтъра ми е извън коша и мога да кажа че има положителна разлика в държанието на автомобила... Поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
ЦЪККолегите са прави - теми за спортни филтри колкото искаш.Ако питаш конкретно за твойта кола модел...ами това зависи от марката,която си избрал.Всяка компания си има каталози,които пише за конкретния модел автомобил кой филтър се слага.Ето сайта на К&Н http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx - избираш си годината,моделчето и т.н. и то ти дава модела на филтъра.Ето тук електронния има магазин пак избираш категория и после за модела или направо с търсачката:http://www.emagazin.bg/index.php?m=320&amp...c=11&lang=1Да не говорим,че фирмата, от която ще го купиш също разполага с каталози и ще ти дадат конкретен отговор.Ако пазаруваш от и-бей - всеки конусен универсален филтър би ти свършил доволно работа.Повечето хора със спортни филтри в клуба са с конусни универсални.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...