respawn 26 #1 Публикувано 24 Юни, 2009 Здравейте колеги. Днес ходих на предница и майстора ми каза че ми е разбит преден ляв носач, а причината за да отида бе пасене яко на предна дясна и чукане накаде из предницата. Та въпроса ми е следния , трябва да купя цял нов носач или му се сменят тампоните... ,че изобщо не съм на ясно а и майстора ми каза само носач да съм търсил и така. Изяснете ми как седят нещатата. Колата е Кончерто. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #2 Отговорено 24 Юни, 2009 Щом ти е казал че е разбит, ти трябва цял носач. Шарнира си върви с носача и няма как да се смени само той, а само тампона може да смени, но ако беше за тампон майстора щеше да ти каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 24 Юни, 2009 а какво точно ще рече "разбит носач" ? Крив носач може.... На кончерто не съм заглеждал как е окачването ама ако е като на останалите Хонди си смени майстора. И тампоните се сменят и шарнирите се сменят .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #4 Отговорено 24 Юни, 2009 Ходих пак да ми обесни и каза следното ,че шарнира е разбит а тампона е здрав а шарнира не можел да се смени бил заедно с носача иначе тампона е здрав. Което води до закупуването на употребяван (запазен) или нов носач. И въпроса е какви пари вървят на старо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #5 Отговорено 24 Юни, 2009 мързи го.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 24 Юни, 2009 има горни носачи където не могат да се сменят шарнирите. Намери си носач, на който може и си купи нов шарнир да си спокоен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #7 Отговорено 24 Юни, 2009 Искате да кажете ,че шарнира е заменим от самия носач на окачването на кончертотата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #8 Отговорено 25 Юни, 2009 Абе как така говрите - мързяло го на майстора. Шарнира НЕ може да се отдели от носача. Тва е кончерто, окачването е макферсън не е като сивика, няма горни долни носачи - има си само по един на страна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #9 Отговорено 25 Юни, 2009 Да колега и аз знам така , ама викам да чуя менения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #10 Отговорено 10 Април, 2012 Колегата го е написал по-горе , има такива на които се сменят шарнирите , има и такива на които не може . Глупости са това че не може обаче според мен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове