Jump to content
vektor

Някой разбира ли от Psp Slim & Lite

Recommended Posts

Търся някой който да ме понаучи на туй онуй , че ми стои в нас от 5-6 месеца и не го ползвам ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз търся съвет за PSP Slim.Дали е брик-нато или нещо друго...Но явно не сме за тук... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам нормално ПСП от 4 години и сега изобщо не го ползвам, но ако мога да помогна с нещо. Помня, че основната вртъка беше да ти е по-стара версия за да може да си качваш игри на меомри картата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой знае как точно да хакна псп-то да ми пише по скайп-vektor4o7 !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напиши в гоогъл псп форум и се регни в него ;) Мисля че имаше 4 или 5 теми как да си хакнеш сам псп-то в зависимост от версията му!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Най-лесно става с батерията от хакнато PSP (дебелото). Иначе варианти много ТУК и ТУК Ако има въпроси питайте.

Редактирано от Fiend

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има хора, които извършват тези услуги срещу нищожни суми. 10-25лв. Има си форум, който човека над мен е дал. Там има много информация и да си го хакнеш сам. Аз имам едно от първите PSP-та изобщо в България, но не го ползвах до преди няколко месеца. Сега чакам момчето, което намерих да ми го хакне за 10лв. да се появи и да ходя да го оправи. Но твоето, ако е чисто ново, може и да имаш проблеми и да не може да се хакне. В момента има такава партида в България със защита против hack. Както каза колегата, не най-лесно, ами само с батерия от хакнато PSP става, или можеш да си купиш батерия, която е направена за това, казва се пандоризирана батерия. Цялата идея е, че тази батерия е "системна" и поставя PSP-то в такъв режим, че да можеш да се бъзикаш със software-a му.Между другото, PSP-то е една страхотна джаджа като е хакнато. Можеш да си качваш всички игрички, повечето с идеална графика. Можеш да гледаш филми, да слушаш музика. А най-готиното е, че можеш да си го туриш в колата на стъклото и срещу още 120лв. да го превърнеш в GPS с ебаси екрана ;) Абе хубава джаджа си е, но за да използваш максималния му потенциал си трябва една инвестиция от 20-тина лева за хакване, и още около 70лв. за най-големия memory stick, който можеш да намериш. От там нататък си ти! Това го казвам за хората, които са си заебали PSP-то, да се сетят за него и да го преоткрият ;) А да, и освен това, имаш Wi-Fi и на 90% от улиците в града можеш да си цъкаш нет - много удобно за хора като мен, които постоянно трябва да имат връзка с нет. Аз например улових на кръстовището пред медицинска академия безплатен сигнал, докато си чаках да светне зелено ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...