tinkata 0 #1 Публикувано 22 Юни, 2009 (Редактирано) Здравейте, трябва ми сервиз за ремонт и боядисване на джанти в София. Имат малко забележки джантите и искам да ги боядисам черни. Някои знае ли читав сервиз за таз работа ? Редактирано 22 Юни, 2009 от tinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RVD 0 #2 Отговорено 1 Юли, 2009 Пробвай при Боце от маргел. Ма доколкото знам се е преместил. Ако някой му има новия телефон да пише! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #3 Отговорено 2 Юли, 2009 Здравей,аз преди около година и половина боядисвах джантите на предишната ми кола, карах ги при едни момчета на Банско шосе. Мисля че точния адрес беше "Шосе Банкя No3", в двора на някакъв институт се намира. Първо ги подготвят за боя като ги минават на песъкоструйка, след това прахово боядисване. Ако им ги закараш подготвени за боядисване, само ти ги боядисват. Имат доста цветове, можеш да си избираш. Лошото е че като им ги закараш, може би ще трябва да изчакаш около седмица докато си ги вземеш обратно, понеже имат доста работа. За цена, на мен за 15" джанти ми излезна.... не помня вече колко точно, но от порядъка на ~120 лв. Ако са друг размер, цената ще е друга, ако е без песъкоструйка, предполагам пак ще е различна. На мен лично, тази цена ми се вижда нормална, е... не са малко пари но качеството определено си заслужава (за сведение, откакто съм ги боядисал, почти година и половина ги "търкалям", отскоро оставих колата на баща ми и още са като нови).Ето ти два телефона за контакти:0886 06 77 000887 80 48 84Поздрави :)PS: Казваш, че ти трябва "ремонт" и боядисване на джанти. Незнам какво имаш предвид под ремонт, но... ако е нещо за изправяне или заваряване, най-вероятно няма да ти свършат работа. Ако е само за боядисване - нямаш проблеми. Дано още се занимават с това де, да не са приключили вече с тази дейност, защото откакто съм си боядисвах моите, не ми се е налагало да ползвам услугите им. Най-добре звънни на телефоните за да попиташ и да се разберете. М/у другото, тези номера си ги намерих в телефона.. надявам се да не са объркани. Ако има някакви проблеми с тях, кажи да потърся визитната картичка, би трябвало да я пазя някъде в нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 7 Юли, 2009 Споделям мнението на Митака. Тъкмо и аз мислех да ти препоръчам същите момчета за боядисване. Преди 3 години си боядисах джантите там - и все още са като нови. Супер качествена работа. А за изправяне на джанти - можеш да се обърнеш към всеки авто-гуми център. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #5 Отговорено 8 Юли, 2009 Наскоро един приятел си боядисваше джантите и за минаване на песъкоструйка 17'инча джанти му взеха към 80лв. - без боядисване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 8 Юли, 2009 Тук във Варна за 17'-ка е 12-13 лв на джанта бластирането,който има интерес да ми пише на лични.Работилницата е в Чайка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове