CR-V_love_it 0 #1 Публикувано 21 Юни, 2009 Здравйте интересуваме на този модел CR-V как му понася газова удедба и карането на газ защото чух че двигателя не бил добър за газиране и имал проблеми като например че главата се прецаквала от каране на газ както и леглата на клапаните. Някой имал ли е проблеми впечатление от CR-V 1-вия модел на газ (каква марка газова е монтирал) Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 21 Юни, 2009 На моето ЦРВ му понася, на твоето не знам има 12345567890 теми по въпроса тук във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V_love_it 0 #3 Отговорено 21 Юни, 2009 (Редактирано) На моето ЦРВ му понася, на твоето не знам има 12345567890 теми по въпроса тук във форумаи все пак който има пресни впечатления от работата на газ да пише Редактирано 21 Юни, 2009 от 321civic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STD 0 #4 Отговорено 22 Юни, 2009 Ми мойто е на газ има си газова още от Италия.Предполагам че са го карали доста на газ преди това - все пак е на 160 000 вече. В началото правеше магарии с оборотите и го бях носил в Бултрако да му видят клапаните .. та присъдата беше че било много зле.. незнам си какво .. сметката а части беше нещо от рода на 2-3 хил. за клапани, уплътнения и тн... Чарли му сменя разни филтри и го продухва и от тогава се оправи и вече може би 8 месеца няма грижи.а сега нямам впечатления да е проблемно.Естествено на бензин радва повече .. но едно пълнене за 250-300 км ми е 17 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel Panayotov 4 #5 Отговорено 22 Юни, 2009 Моето cr-v е 99 сложих му обикновена газова LOVATO и вече 10 000 км никакви проблеми стига да ти я регулират правилно 9,5 извънградско 11,5 градско.За мазането на клапаните в FOBUSA предлагат мазачи за клапаните 145 лв,но аз не съмг слагал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове