Petrun4o 7 #1 Публикувано 21 Юни, 2009 Не мога да си влезна с акаунта "Ceco85" ! Като дам на "Забравена парола", пиша си Мейла "ceco85 at abv.bg" и ми изпраща акаунта на някакъв си Petrun4o с неговата парола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 21 Юни, 2009 Защото с този мейл е регистриран само този акаунт - Petrun4o - а на товя юзър Ceco85 си дал невалиден мейл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #3 Отговорено 21 Юни, 2009 Невъзможно! Този акаунт "Petrun4o" за първи път го чувам. Не съм го регистрирал аз! Аз си бях с Ceco85, с мейл ceco85@abv.bg и всичко по реда си, докато снощи пиша юзър и пас и ми дава, че са грешни! Давам на забравена парола и ми праща Petrun4o с негов пас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 21 Юни, 2009 Това е мейла с който е регистриран акаунта Ceco85 - и той е невалиден. П.С. Пиши ми на лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове