едмундо 34 #1 Публикувано 20 Юни, 2009 Здрасти, абе оня ден ми светна лампата , погледнах и установих че течността ми е на минимум,преди половин година и доливах и я оставих на макс, течове не се виждат никъде..та въпроса ми е нормална ли е такава загуба за такъв период и къде да търся източника..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 20 Юни, 2009 Зависи колко километри си навъртял през тази половин година, и как си използвал спирачките...При износване на накладките, спирачната течност в казанчето намалява... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #3 Отговорено 20 Юни, 2009 Колегата martod е дал много точен отговор. Това е най вероятната причина, освен ако нямаш течове . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 20 Юни, 2009 от накладки може, ама чак да светне лампата. най-вероятно имаш теч, отзад как са и спирачките, ако са с барабани вътре може да има теч и да на го виждаш от вън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #5 Отговорено 20 Юни, 2009 Акорд с барабани...лампата само присветва при рязко ускорение или спиране и предимно в завой, разликата от мин до макс май не еповече от 100 мл...течове не откривам но я карам предимно градско и ще погледна накладките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове