Etnonatu®e 2 #1 Публикувано 19 Юни, 2009 Наскоро ми се наложи смяна на радиатор,и сега трябва да сменя и антифриза,освен че незнам колко литра събира акорда интересува ме и каква марка антифриз да си купя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 19 Юни, 2009 6,3 литра. но тва е при празно на всякъде. ако си точил само радиатора ще събере доста по малко-да речем му 2 и 3 литра. няма уточнено къв антифриз да сипеш, вземи си нещо марково и карай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #3 Отговорено 19 Юни, 2009 (Редактирано) I.G.A.T това е най-хубавия антифриз който съм ползвал някога,немски е,цената е около 15лв. за литър концентрат,няма да збъркаш с него Редактирано 19 Юни, 2009 от pano Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #4 Отговорено 20 Юни, 2009 (Редактирано) Наскоро ми се наложи смяна на радиатор,и сега трябва да сменя и антифриза,освен че незнам колко литра събира акорда интересува ме и каква марка антифриз да си купя? Според ръководството моя F20A4 събира 3,8 или 3,9 литра (не помня точно). Аз си взех туба от 4 литра и ми стигна точно защото изтече малко от обезвъздушаването. Антифриза който взех е Приста Ойл.Знаеш как се обезвъздушава, нали? Редактирано 20 Юни, 2009 от Alexandro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 20 Юни, 2009 Как? Аз питам сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 20 Юни, 2009 Motul Inugel Optimal - за алуминиеви блокове,но е скъпичък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #7 Отговорено 20 Юни, 2009 Според ръководството моя F20A4 събира 3,8 или 3,9 литра Колега,недей да подвеждаш така,може да направиш мечешка услуга на някой.Твоя мотор събира 7.0 до към 7.100 ,просто няма начин с тия 4 литра да стане работата.На колегата з1-цата питбула е казал най точно 6.300 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #8 Отговорено 20 Юни, 2009 (Редактирано) Мда.. виж колко си прав... Ф20А, Ф22А двигатели: Ръчни скорости - 7,1 литра Автоматични скорости - 7,0 литра Х23 Ръчни - 7,6 Автоматични 7,3 САМО ЧЕ... това е общия обем на охладителната система, а ТУК говорим за смяна на радиатор. Заповядай Както се вижда Ръчни - 3,5 литра Автоматични - 3,4 литра Обезвъздушаването според тази страница е като се развие болта се налива докато потече без мехурчета. Този болт при мен се намир точно до всмукателния колектор от страната на пасажера като цялата тая джаджа наречена Thermostat Case е захваната с три болта за самия всмукателен колектор, точно до EGR-a Редактирано 20 Юни, 2009 от Alexandro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #9 Отговорено 20 Юни, 2009 (Редактирано) Благодаря ви колеги,бяхте много изчерпaтелни темата може да се затваря Редактирано 20 Юни, 2009 от aphextwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #10 Отговорено 21 Юни, 2009 Повечето хора правим точно това,само доливаме.Обаче всяко нещо си има срок на годност и така или иначе е хубаво да се смени всичкият антифриз,иначе си прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #11 Отговорено 14 Октомври, 2010 (Редактирано) Не разбирам коя част побира 0.6 литра?Сега като хонда продават само 50/50 готов антифриз и вече имаш вода в системата демек източваш само половната... то за да стане 50/50 трябва да се сложи концентрат.. или да се изпразни цялата система от 7 литра и се налее разредения.Въпроса е как става това ?? Освен при основен ремонт както пише там Редактирано 14 Октомври, 2010 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове