Jump to content
marfii

Време е вече за море!

Recommended Posts

Лятото дойде, време е за море.Пускам тази тема защото много ми се ходи на море и ако не ми мине черна котка път се надявам да отида, но се чудя къде. Няколко години подред ходим в Ахтопол, но тази година ми се иска да сменим обстановката. Ако някой може да ми каже за някое красиво и спокойно местенце по българското черноморие, ще съм много благодарна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къмпинг смокиня-Много яко.Къмпинг Градина-беше любимото ми(разбрах че е застроен) ,обаче откакто си купихме апартамент във Варна ,въпроса къде ще почиваме отпадна-Турция за мен е страхотен избор предвид обслужването,в България такова няма маи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Албена е най якото място за море според мен! Никъде не съм виждал по голяма плажна ивица, а самия курорт е разположен едва ли не в гора. До колкото знам Албена се води нещо като резерват и там не се строи, съответно няма пренаселване със сгради и хотели. НО избора си е изцяло твой:) Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста голямата плажна ивица има от Шабла на север-около 20-на километра до границата с Румъния,може би е най-дългата в БГ...Доста спокойно място е,има и скали за търсачите на силни усещания,почти нищо ново не е построено през последните години.Около с.Крапец има огромни дюни и гора за хора който обичат да ходят на палатки и къмпинг в близост.Това е от мен,приятно изкарване на всички тръгнали към плажа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

А някой да знае местенце с бунгала или къщички до самото море.Миналата година бях в Ситония...и морето се плискаше на 8 м. от леглото ми....плуваш когато и ... както си решиш...Може би ще повторя, но жалко за нашето море....Велико място преди години- косата на Велека...Сега не знам как е, но Оводите сигурно още ги има, за разлика от граничарите... :offtopic:Набързо, но е добро - http://stock.evgenidinev.com/8395/

Редактирано от vesivanova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горещо препоръчвам Балчик. Спокойно градче, с достатъчно магазини, чисто, подредено. С приятеката ми смятаме да ходим и тази година там, както направихме миналата. Цените не са много ниски, но не са и високи. Средна работа. Близко е до Албена, ако искаш да отидеш да видиш 2000 баби от Германия. :offtopic: И Варна не е много далеч, ако решиш да се разходиш да утолиш жаждата на жената за шопинг терапия. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Миналата година бях за четири дни в Балчик, но честно да ти кажа нещо не ме очарова много. Вярно спокойно е няма много хора но плажа не ми хареса много. Плажната ивица е малка а и беше доста мръсно. Иначе си струва да се разгледа града и най-вече ботаническата градина. А що се отнася до шопинга- родила съм се с имунитет срещу това всеобщо женско заболяване. Не обичам да пазарувам и по-точно да харча.

Редактирано от marfii

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...