marfii 0 #1 Публикувано 17 Юни, 2009 Лятото дойде, време е за море.Пускам тази тема защото много ми се ходи на море и ако не ми мине черна котка път се надявам да отида, но се чудя къде. Няколко години подред ходим в Ахтопол, но тази година ми се иска да сменим обстановката. Ако някой може да ми каже за някое красиво и спокойно местенце по българското черноморие, ще съм много благодарна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #2 Отговорено 17 Юни, 2009 Къмпинг смокиня-Много яко.Къмпинг Градина-беше любимото ми(разбрах че е застроен) ,обаче откакто си купихме апартамент във Варна ,въпроса къде ще почиваме отпадна-Турция за мен е страхотен избор предвид обслужването,в България такова няма маи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #3 Отговорено 17 Юни, 2009 Албена е най якото място за море според мен! Никъде не съм виждал по голяма плажна ивица, а самия курорт е разположен едва ли не в гора. До колкото знам Албена се води нещо като резерват и там не се строи, съответно няма пренаселване със сгради и хотели. НО избора си е изцяло твой Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #4 Отговорено 17 Юни, 2009 Доста голямата плажна ивица има от Шабла на север-около 20-на километра до границата с Румъния,може би е най-дългата в БГ...Доста спокойно място е,има и скали за търсачите на силни усещания,почти нищо ново не е построено през последните години.Около с.Крапец има огромни дюни и гора за хора който обичат да ходят на палатки и къмпинг в близост.Това е от мен,приятно изкарване на всички тръгнали към плажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 17 Юни, 2009 (Редактирано) А някой да знае местенце с бунгала или къщички до самото море.Миналата година бях в Ситония...и морето се плискаше на 8 м. от леглото ми....плуваш когато и ... както си решиш...Може би ще повторя, но жалко за нашето море....Велико място преди години- косата на Велека...Сега не знам как е, но Оводите сигурно още ги има, за разлика от граничарите... Набързо, но е добро - http://stock.evgenidinev.com/8395/ Редактирано 17 Юни, 2009 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 18 Юни, 2009 Горещо препоръчвам Балчик. Спокойно градче, с достатъчно магазини, чисто, подредено. С приятеката ми смятаме да ходим и тази година там, както направихме миналата. Цените не са много ниски, но не са и високи. Средна работа. Близко е до Албена, ако искаш да отидеш да видиш 2000 баби от Германия. И Варна не е много далеч, ако решиш да се разходиш да утолиш жаждата на жената за шопинг терапия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfii 0 #7 Отговорено 18 Юни, 2009 (Редактирано) Миналата година бях за четири дни в Балчик, но честно да ти кажа нещо не ме очарова много. Вярно спокойно е няма много хора но плажа не ми хареса много. Плажната ивица е малка а и беше доста мръсно. Иначе си струва да се разгледа града и най-вече ботаническата градина. А що се отнася до шопинга- родила съм се с имунитет срещу това всеобщо женско заболяване. Не обичам да пазарувам и по-точно да харча. Редактирано 18 Юни, 2009 от marfii Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове