Jump to content
MyHonda

Въпрос за Honda Quintet

Recommended Posts

Ат малък харесвам някои такива ретро автомобили. Сега карам Акорд, обаче бих си взел и една Квинтет. Готов съм да инвестирам в нея, защото ми харесва. Какво е вашето мнение за тази стара кола?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. Аз имах такава от 93 до 95 година. Беше с мотор 1.6, 80 коня. Като изключа забележките по външния вид /имаше ръжда тук там/ почти съм нямал проблеми. Имаше лек шум от лагерите първия вал на скоростната кутия, които смених и втория ми проблем беше с бензиновата помпа /проблема го оправих с почистване на контактите на механизма за регулиране на налягането на бензина /.Иначе колата има мека возия, държи се много добра на пътя, сравнително е тиха. Абе на времето стоеше много актуална. Сравнявах я с Пежо 405 на един приятел /кола на 4 години!!!/ и смело мога да кажа че вози по-комфортно и материалите в купето са по-качествени!Като я продадох, разсипаха я от каране, защото возеха цитруси по магазините и не пак отказа. Беше над 500 000км може би и пак палеше от четвърт оборот.Казано на кратко: имам много хубави спомени от първата ми лична кола!!!Виждал съм една много стегната в Пловдив - наистина изглежда страхотно!Успех с реставрацията ако си намериш!И ще чакаме снимки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...