Jeepers 41 #1 Публикувано 14 Юни, 2009 Колеги наскоро си купих тази външна бубина,но нещо не ми е ясно как да я свържа. Плюса и минуса от отвътре в делкото ли трябва да ги взема и как да ги извадя без да се дупчи има ли начин,другото което е сток бубината трябва ли да се премахне?В комплекта ми дадоха капачка за делкото палец бубината и кабели,но се затрудявам с монтажа,ако някой има или знае как става ако сподели ще е добре Ето тук принципно има пдф но пак не става ясно за това как да изкарам кабелите и дали да се маха бубината .Посетете любимата ми страница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 14 Юни, 2009 Прегледай този сайт http://importnut.net/msdcoil.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 14 Юни, 2009 с това напътствие колега всеки вече може да си монтира,много ти благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 16 Юни, 2009 вече е монтирано на колата като я запалих ми се стори по уравновесена но все още нямам впечетления защото ве още несъм я настъпвал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове