Jump to content
ШМИРГЕЛ

ПАЛАТКИ ПАЛАТКИ

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте!

Ще направя леко разяснение относно организацията и протичането на събитията в палатковия лагер.

Комплекса „Манастира” има два входа, като първия (идвайки от към Велико Търново) ще е КПП-1. Това ще е първото място на което ще престигнете. Там ще бъдете упътени към втория вход, за разлика от хората в легловата база. Идеята е колите да са ни до палатките, понеже се предполага, че ще имаме повече багаж от другите. Прилагам две снимки, които са направени в две противоположни посоки от едно и също място.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Както се вижда от снимките има огромен паркинг на който ще си спрем колите и евентуално ще има още коли ако другия паркинг се препълни. Тревната площ не е на особено ниво, но имаме обещание от домакините да бъде приведена в приличен вид. Очевидно е, че тя няма да стигне за всички палатки, които ще са около 35. Призовавам Ви да си носите „малките палатки” за да има възможност най-много от тях да се разположат на тревата. Като свърши мястото ще сме принудени да слагаме палатки на асфалта, където ще е и моята от самото начало. Ще помоля хората, които имат палатки без необходимост от въжета и носят надуваеми или други дебели постелки да последват примера ми за доброто прекарване на останалите.Къмпинга ще бъде осветен, но няма да има електричество за свободна употреба. Изключение може да бъде зарядно устройство за телефон, камера или друг подобен прибор, но не и електрически скари и други големи консуматори. Комплекса разполага със сериозна камина в която могат да се разположат няколко скари. Освен това ще бъде определено място за разпалване на преносими бърбели. Не се знае дали могат да ни ги набавят от комплекса, така че си носете ако имате. Домакините ни обещават да подсигурят голяма част от изхранването на цялата група, но това по никакъв начин не Ви ангажира. Въпроса с посудата не е много ясен и е добре, даже задължително да си носите, а ако на място се разберем с домакините ще си ги оставите при багажа. Ще бъде договорено ползването на санитарни възли, обсъжда се ползването на химически тоалетни. На КПП-то, заедно с другите материали ще Ви бъдат раздадени пликчета за събиране на отпадъци, МОЛЯ използвайте ги:hondarulez: В края на срещата ще бъде организирано събиране на изхвърлените на неправилни места отпадъци от хората, заели се с цялостната организация и по желание от останалите участници.

 

Пожелавам на всички участници в "Национална Хонда среща 2009" ГОЛЯМ И МОЩЕН КУПОН

Редактирано от AERO-ШМИРГЕЛ

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да няма нито един въпрос за два дни?Това като комплимент ли да го приемам :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мн изчерпателен :rolleyes:аз сам от тез с палтките 12-сти сме на линияостанаха 2 дена ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да няма нито един въпрос за два дни?Това като комплимент ли да го приемам ;)

и този път ли ще си забравиш палатката? :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, пък аз се реших в последния момент да дойда, така че нямам резервация за стая...нито пък палатка, към кой вход трябва да се насоча, за да си спя в колата? :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересувам се пръскано ли е против гадинки и най-вече кърлеЖченца на мястото за палатковия лагер?Уж с тази огромна организация не би трябвало толкова важно нещо да е пропуснато , но все пак любопитство.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Да пръскано е за буболечки.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...