Jump to content
fshit

Питане за собствениците на фарове"Ангелски Очи"

Recommended Posts

Има едни 2 светодиодчета които не са на ринговете, ами са между късите и дългите долу и са насочне напред и гледам че от тях излизат кабели като на габаритите и искам да попитам колегите от форума притежатели на такива фарове(Сонарки май се водят-от колегата във форума)дали са ги връзвали тези светодиоди или са ги оставили, че на габарити сигурно няма да светят хубаво с ринговете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Принципно трябва да се вържат към габаритите, защото ако трябва да минаваш технически преглед както трябва... а не по втория начин ще се заядът с теб, тъй като ринговете не ги признават като габарити (понеже си модифицирал колата).... Другото лошо е че като ги вържеш пък .... те ти вземат очите и ге губи ефекта от angel eyes-а не стои красиво! Така че ако искаш не си ги вързвай а ако някой някога ти направи проблем (което не ми се вярва) тогава ги включи

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено не ги връзвай.При мен също се губи ефекта на "ангелските очи"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на по-светло се губи определено, но на тъмно няма голямо значение, не е чак толкова зле. Вгледай се на някой колега който има такива фарове и ги е вързал тея диодчета и си прецени, ако не ти харесва не ги връзвай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

снощи искаха да ми пишат акт, защото съм карал на габарити ( аз карах на къси ). според полицая късите са ми габаритите, а ринговете било незаконно да се използват за габарити и не били такива :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те пък много взеха да разбират и те, що не земат да глобяват тогава всички нови баварци дето са си заводски с ейнджълки, може да осъдят и производителя даже, че ги правят :) :) :o;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...