Ombre 221 #1 Публикувано 22 Октомври, 2003 (Редактирано) Всеки от нас е попадал в ситуация,която го е накарала да се посмее малко или много от грешни изказвания и фрази.Аз имам няколко примера:Един клиент имаше желание да му сменим ДРЕНАЖНИЯ ремъкДруг имаше проблем с МОТОИНЖЕКЦИОНА Една дама искаше да й НАЧУКАМЕ феродовия дискСподелете подобни неща. Редактирано 23 Юни, 2008 от Ombre 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #2 Отговорено 22 Октомври, 2003 Xaaa a ciganite :Letni djanti16 fintilaProzorec na pokrivaKolata e Remus otvsqkade /demek tuning/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #3 Отговорено 22 Октомври, 2003 citat ot knijkata na akorda:pri smiana na masloto purvo triabva da se otkachat klemite na akumulatora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #4 Отговорено 22 Октомври, 2003 aaa, Ombreee, shte me spukash ot smiah ! jalko che az ne moga da doprenesa s neshto kam tazi tema..pone zamomenta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ppp #5 Отговорено 23 Октомври, 2003 <mnoogo sme6hnoooo> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MARTO #6 Отговорено 23 Октомври, 2003 OMBRE, V4ERA NA EDIN MU OTKRIVAH"DIFERENCIALEN" BEZSRO4EN DEPOZIT!!! DADOH MU EDNA BRO6URA DA GO PREPI6E ,4E DUMATA "PREFERENCIALEN"GO ZATRUDNI .NO NA6IA 4OVEK SI GO VLE4E!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #7 Отговорено 23 Октомври, 2003 Aaaaaa maistora kaza 4e mi e preebanaLAMBADA sondata ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Myst #8 Отговорено 23 Октомври, 2003 hahahah imagi sekvi ... imat koli,a negi interesuva kakvi 4asti imat hahahahama nqma drygi kato ciganite : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #9 Отговорено 23 Октомври, 2003 Aaaaaa maistora kaza 4e mi e preebanaLAMBADA sondata ! Мани ти, моята също е тръгнала да се преебава, мама й стара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #10 Отговорено 24 Октомври, 2003 моята също е тръгнала да се преебава Stiga be 4ovek ,tova ne go pojelavam i na nai gadniq BMW-ist ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #11 Отговорено 25 Октомври, 2003 Aaaaaa maistora kaza 4e mi e preebanaLAMBADA sondata ! Мани ти, моята също е тръгнала да се преебава, мама й стара. Щи туриме един мугенски чип без сонда и си готов. Те попринцип не ползват!Омбре къртиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #12 Отговорено 29 Октомври, 2003 Един приятел ми разказа следната случка: Излиза той пред блока, където е паркирал колата си - Ford MONDEO 2.0 16V DOHC и отворил предния капак - да налее течност за чистачките ли - както и да е, това няма особено значение. И така както той си бърничка нещо по колата - минава един негов комшия, естествено, типичен Българин - любопитко и всезнайко, дебне врагъ отвсякъде И като скришом, с половин око наблюдава колата на съседа си, заблелязва нещо което определено го впечатлило - видял че на двигателя пише "FORD 16V DOHC 136hp" и възкликнал: "Егати ! "ДОДЖ" Брей брей - тоя "Форд" значи е Американски - с двигател "ДОДЖ" Махни че "ДОДЖ" не се пише така, ами и че компания като ДОДЖ НЯМА НИЩО ОБЩО С ФОРД - та те са конкуренти Абе..... То не е за смях За тези които НЕзнаят, "DOHC" означава "Double OverHead Camshaft" или преведено: "ДВА горно разпределителни вала" (както и "SOHC": "Single OverHead Camshaft", преведено: "ЕДИН горно разположен разпределителен вал"). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #13 Отговорено 30 Октомври, 2003 типичен Българин - любопитко и всезнайко, дебне врагъ отвсякъде И като скришом, с половин око наблюдава колата на съседа си, заблелязва нещо което определено го впечатлило Та подобрен сулчай и един такъв съсед вижда на Golf 16V емблемката отзад и пита: -Това на 16 волта ли е бе? Evala ADH-.... za "Dodge"-to ama to zna4i bilo edno s DOHC-a ,spored onq FAN ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #14 Отговорено 30 Октомври, 2003 Това с шестнайсетте волта е по-скоро майтап, който много хора редовно казват и голяма част са толкова свикнали с него, че не се замислят като го кажат изобщо и ако някой е незапознат, почва да гледа странно. Ние с бате ви Бойко редовно така приказваме, въпреки че много добре ни е ясно, че не става дума за волтаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #15 Отговорено 30 Октомври, 2003 На един мангал му сменяхме червяка и ролката в кормилната кутия и по едно време ни вика- " абе, тая змейка, колко ша ми струва"? Ееее, докато разбереме, че визира червяка,голям зор видяхме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #16 Отговорено 30 Октомври, 2003 (Редактирано) Presno ! Na obiad vidqh 4erven CRX 1-va gen. mnogo priqtno tuning4e oba4e /nqkoi moje da go e vijdal ,nomera si e Sofiiski/. Na prednoto i na zadnoto staklo , otgore /nali znaete tezi lenti/ nadpis - CRX tayp R . Редактирано 30 Октомври, 2003 от BUGATTI 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #17 Отговорено 8 Ноември, 2003 Хахахаха...АДХ, пустиняк такъв тва с Доджа направо ме разпиля от смях...Бугати тоя трява да е бил баси кретена! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #18 Отговорено 10 Ноември, 2003 тоя трява да е бил баси кретена! Da be nali ti kazvam ,mnogo priqtno tuning-4e ,i lepenkata dobra ,oba4e tova TAYP 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #19 Отговорено 11 Ноември, 2003 Така и така сме на вълна FORD с DOHC мотори , та скивайте каква снимка открих и най-вече - надписа под нея Радо с двувалката си DOHC Който НЕвярва - да погледне ТУК Нищо лично към "колегите" от ФОРД клуба, но.... ТОВА СИ Е ЧИСТА ИЗЛАГАЦИЯ Как могат да пишат такива....меко казано ДИВОТИЙ Карай да върви де 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #20 Отговорено 11 Ноември, 2003 Радо с двувалката си DOHC Qkkooo mnoooggoooo qqkkkkoooo ,ai stiga beeee ,a vidqhte li :Postoqnni Fordovki po gradovete Moralen kodeks na Fordfena Maleee 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #21 Отговорено 11 Ноември, 2003 (Редактирано) AAAAAAAHAHAHAHAHAHA AAAAAAAAAAA UUUUUUUUUU 4E I SAS GABROVSKI NOMER AAAAAAHAHAHAHAHAA egati tupana trea vida koi e toia xexexexexexexexexe Редактирано 11 Ноември, 2003 от M_TYPE 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #22 Отговорено 12 Ноември, 2003 (Редактирано) V4era spiram na svetofara i pred men edin Trabant_cedes otzad na stakloto s 4erveni golemi bukvi B.M.W ,otdolu s malki sini bukvi Бързоходно.Моторно.Возило maleeee qkoooo , ;) Редактирано 12 Ноември, 2003 от BUGATTI 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #23 Отговорено 12 Ноември, 2003 spored moia skromen opit toia s sierata cial jivot ne e karal drugo osve lada ili moskvich i sa sierata e kola nomer ednanai hubavia ford kazvat horata e prodadenia fordi az sum napulno suglasen shtoto karah dva forda predi da si vzema honda i nikoga niama da povtoria Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #24 Отговорено 12 Ноември, 2003 A ei tuk mojete da vidite qk TUNING My Webpage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #25 Отговорено 13 Ноември, 2003 Не знам дали това може да се класифицира като бисер, но ми попадна днес в нета и реших, че става за тука. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #26 Отговорено 13 Ноември, 2003 Не знам дали става за тука. Aiiiii stava daje SUPER e . Az bih si go slojil kato emblema na Cluba ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #27 Отговорено 13 Ноември, 2003 Не знам дали това може да се класифицира като бисер, но ми попадна днес в нета и реших, че става за тука. Това ако го види някой от БМВ КЛУБА ще получи духовен оргазъм Аз в момента се сещам за 3-ма такива откачалки на тема ///Бензин Масло Вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #28 Отговорено 13 Ноември, 2003 ///Бензин Масло ВXa xa xa ili pak ... ....B...M..W...Power Бърка Масло Вода Постоянно Orgazammmmmm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #29 Отговорено 13 Ноември, 2003 Не знам дали това може да се класифицира като бисер, но ми попадна днес в нета и реших, че става за тука. Това е Това е за челна страница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Todor #30 Отговорено 19 Ноември, 2003 Malka dobavka kym ciganskite izcepki: Shar po shar (4X4) Sprincovka (inzhekcion) Kozhen koridor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #31 Отговорено 5 Януари, 2004 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #32 Отговорено 5 Януари, 2004 М да...За тая интегра разправах преди доста време.падна смях като я видях за 1-ви път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #33 Отговорено 5 Януари, 2004 xaxaxaxaxaxaxxxa tfa s Honio naprao me utrepa :)E i az sum vijdal razni rauti ... kat na mercedes 600 SL - socialno slab sum ... ili puk jena zvqr v kolata )Kolkoto do ciganite ... Shtar po Shtar turbo katerach s shibidah stukla ( t.e. 4x4 turbo Visokoprohodim s El paket )Spoko ... polzvah edin laf ... na 1 priqtelche mu kachvame Lada-ta na kanal da i smenqvame masloto ... edin drug koito samo se motkashe okolo nas ... so4i auspuha i vika - Abe tfa li e karburatora :) beshe me sram da se kaje che tatko mu e ... ujkim kvartalniq avtotenekidjiq i to nai-dobriq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #34 Отговорено 5 Януари, 2004 И Аз съм я виждал тази ИНТЕГРА Ама - много лошо състояние е Боята много изматирала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #35 Отговорено 5 Януари, 2004 Evala,evala za biserite.Savsem naskoro sam ostavil Hondata 86 i gleam che niakav se nervi za da si parkira barakata v garaja.Az si varvia bavno i onia e rita i se pusna alarmata i onia vika - "....a tva i alarma imalo.." i az mu viakam - ''....i e kola ,a ne kato tvoiata baraka...".Ili pak sestra mi kato beshe malka ia pitali kva kola imame i tia vika"...nie niamame kola,imame HONDA...",KOETO smiatam che e viarno izobshto z Honda kato marki koli! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest R1cerBoy #36 Отговорено 7 Януари, 2004 ciganski lafove:shtar po shtar (4x4)turbo katera4 (turbo)natiska6 kop4e jam pada (el. stykla) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #37 Отговорено 8 Януари, 2004 edin poznat se obrushta kum men.batka elada poglednish na tabloto mi sveti LAMPATA NA ALADIN kaji kvo e tva.kolata beshe orel zestra bulgario molqte preberi si ne vejite .molqte Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #38 Отговорено 9 Януари, 2004 edin poznat se obrushta kum men.batka elada poglednish na tabloto mi sveti LAMPATA NA ALADIN kaji kvo e tva.kolata beshe orel zestra bulgario molqte preberi si ne vejite .molqte Ха, ха, ха...И коя беше въпросата лампа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #39 Отговорено 10 Януари, 2004 lampata za masloto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #40 Отговорено 11 Януари, 2004 Neska v krasna polqna 4akah 83 .. i minava edin Jalt avtobus 60 .. i nad bronqta otpred imashe Tas na Honda .. mnogo gotino mi stana kato go vidqh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове