Vaskata Vass 14 #1 Публикувано 2 Юни, 2009 Колеги,Трябва да си сложа ново /втора ръка/ уплътнение на предното стъкло.Някой може ли да ми помогне с инфо къде и кой може да направи това в София.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lalchev 1 #2 Отговорено 6 Юли, 2009 Колеги,Трябва да си сложа ново /втора ръка/ уплътнение на предното стъкло.Някой може ли да ми помогне с инфо къде и кой може да направи това в София.Благодаря предварително.Колега и аз имам същият проблем като теб. Нека някой от форума да взема проблема при сърце и да каже къде да си го оправим, че като вдигна над 100 км/ч и ми се спукват тъпанчетата от шума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #3 Отговорено 6 Юли, 2009 Up , че и на мен ми е интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #4 Отговорено 6 Юли, 2009 Ако става въпрос за външното уплътнение на прозореца - около 10 лева струва (за Ауди А4 - предполагам че няма особена разлика) в Кобрата срещу кино Арена Ако става въпрос за нещо друго..не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New Folder 5 #5 Отговорено 7 Май, 2012 Ако става въпрос за външното уплътнение на прозореца - около 10 лева струва (за Ауди А4 - предполагам че няма особена разлика) в Кобрата срещу кино Арена Ако става въпрос за нещо друго..не знам Здравейте колеги, реши ли се проблема че и моето уплътнение запъва стъклото и големи ветрове се чуват като се кара? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shoty 0 #6 Отговорено 7 Май, 2012 Ако някой даде и идея за Прелюд 4-ка, ще бъде прекрасно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове