Etnonatu®e 2 #1 Публикувано 1 Юни, 2009 Здравейте колеги!Фирмата в която работя,търси за снимки червена спортна кола,които ще се използват рекламно.Аз ще съм щастлив ако се появи някой с любимата ми марка HONDA!За предпочитане е да са от Стара Загора,но няма проблем и за другите градове.Който желае може да ми праща снимки на лс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 1 Юни, 2009 (Редактирано) Предлагам на Рацера прелюда....червен е и вади фасон! Лично си го виждал! Като друга червена кола от Стара Загора се сещам за Хикса на Даниел. Незнам обаче дали имат изискване за годините на автомобилите. Редактирано 1 Юни, 2009 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #3 Отговорено 1 Юни, 2009 Забравих да напиша че рекламата ще се върти по всички ефирни програми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 1 Юни, 2009 Отивам да си боядисвам колата. Колеги, хайде де. Дайте гласност на марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 1 Юни, 2009 а какво ще се рекламира? аз имам една червена ама е малко старичка сивик 5г ама пък си е бегачка.Но предполагам че ще търсите некви яко тунинговани външно за да се прехласват хората ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #6 Отговорено 1 Юни, 2009 пращайте ми снимки на лс колеги или на майл todorakiss@abv.bg,едисвеното условие е колата да е червена и да има спортен фасон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #7 Отговорено 3 Юни, 2009 Имаш лично! И бъди умен да не се налага да се подкупваме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 3 Юни, 2009 Тоше,да ти метна снимка на Злобила...прилича малко на полуфабрикат,ама спортната линия си личи и е червена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #9 Отговорено 3 Юни, 2009 някой да пише ЛС на рацера за тая тема,че искам да видя 3-то поколение Прелюд по ТВ-тата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #10 Отговорено 3 Юни, 2009 пращайте ми снимки на лс колеги или на майл todorakiss@abv.bg,едисвеното условие е колата да е червена и да има спортен фасон Колега, погледни само снимката на подписа ми, червеното купенце и ако те заинтригува ще ти пратя още снимки Не е лошо и да питам пича, ан който е колата дали е навит да го дават по реклами, ако го харесате де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #11 Отговорено 3 Юни, 2009 някой да пише ЛС на рацера за тая тема,че искам да видя 3-то поколение Прелюд по ТВ-татаМи аз предложих колата, но ........явно не разбират от класика.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове