Jump to content
Etnonatu®e

Търси се!

Recommended Posts

Здравейте колеги!Фирмата в която работя,търси за снимки червена спортна кола,които ще се използват рекламно.Аз ще съм щастлив ако се появи някой с любимата ми марка HONDA!За предпочитане е да са от Стара Загора,но няма проблем и за другите градове.Който желае може да ми праща снимки на лс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Предлагам на Рацера прелюда....червен е и вади фасон! Лично си го виждал! Като друга червена кола от Стара Загора се сещам за Хикса на Даниел. Незнам обаче дали имат изискване за годините на автомобилите.

Редактирано от Д-р Конова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да напиша че рекламата ще се върти по всички ефирни програми :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отивам да си боядисвам колата. :angry: Колеги, хайде де. Дайте гласност на марката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а какво ще се рекламира? аз имам една червена ама е малко старичка сивик 5г ама пък си е бегачка.Но предполагам че ще търсите некви яко тунинговани външно за да се прехласват хората ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пращайте ми снимки на лс колеги или на майл todorakiss@abv.bg,едисвеното условие е колата да е червена и да има спортен фасон :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш лично! И бъди умен :D да не се налага да се подкупваме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоше,да ти метна снимка на Злобила...прилича малко на полуфабрикат,ама спортната линия си личи и е червена... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой да пише ЛС на рацера за тая тема,че искам да видя 3-то поколение Прелюд по ТВ-тата:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пращайте ми снимки на лс колеги или на майл todorakiss@abv.bg,едисвеното условие е колата да е червена и да има спортен фасон ;)

Колега, погледни само снимката на подписа ми, червеното купенце и ако те заинтригува ще ти пратя още снимки ;) Не е лошо и да питам пича, ан който е колата дали е навит да го дават по реклами, ако го харесате де ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой да пише ЛС на рацера за тая тема,че искам да видя 3-то поколение Прелюд по ТВ-тата:D

Ми аз предложих колата, но ........явно не разбират от класика....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...