R-Racing 86 #1 Публикувано 28 Май, 2009 Здравейте колеги Искам да ви попитам за въпросния регулатор... филма ми е такъв имам ел. бензинова помпа (външна) за високо налягане Bosch дават я за пълна инжекция и съм я сложил на dual carb и карбовете преливат доволно мисълта ми е ако си взема регулатор мога ли от 3 bar да настроя налягането до 0.17-0.20 bar ? И ако може да ми препоръчате някой добър на сносна цена.Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 29 Май, 2009 не мисля че е възможно. Повечето регулатори които се предлагат са за високи налягания и не мисля че дори с подмяна на пружини могат да се свалят толкова ниско.Друго което се сещам е че може да имаш проблем не само с високото налягане а и с големия дебит.Потърси електрическа помпа за карбуратор от някоя друга марка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 29 Май, 2009 Благодаря колега за отговора Карбовете ми ги дават за налягане от 0.17- 0.23 бара намерих една помпа която е за 0.15 бара 70 литра на час обаче изглежда че това ще е малко ако сложа тази помпа с регулатора могат ли да се закрепят нещата да работи нормално и на няма спадове в налягането? или ако може да ме посъветвате каква помпа... да има това налягане и същия дебит Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове