aλexandro 12 #1 Публикувано 28 Май, 2009 (Редактирано) Хора, кажете от къде мога да си купя задни вежди за Прелюда!? Оказа се че на няколко места питах и нямат. Предложения някакви? Или пък ако някой е пригодил от друг автомобил нека каже от какво за да мислим какво да правим! Колата е '94 набор Редактирано 28 Май, 2009 от Alexandro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 29 Май, 2009 (Редактирано) Здравей! Имаш сериозен проблем, с който и аз ще се сблъскам до месец-два. Та, на въпроса - вежди за Прелюд НЯМА. Колегата Koev (с белия Прелюд - мисля, че беше от Ямбол, но не съм сигурен) беше писал в темата си, че е пригодил от Форд Ескорт. Свържи се снего и го питай от кой модел. Иначе би трябвало да могат и други да се нагодят. Ако не - остава варианта да се направят на ръка от подходяща ламарина, но това не е работа за всеки. Ако измислиш нещо пиши, че на всеки собственик на 4г. ще е интересно и полезно. P.S.: ETO - намерих го. Оказа се от Плевен. Редактирано 29 Май, 2009 от Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #3 Отговорено 29 Май, 2009 Ами, колега, както вече си разбрал въпроса с ламарините на Прелюда е страшен проблем... Моделът, от който пригодих на моята кола е Форд Ескорт '96... 32.00лв. ми взеха за комплекта.. Само имай предвид, че ще ти трбват предните вежди от Ескорта, защото задните ще ти дойдат много късички. Нали знаеш, че е по-добре да отрежеш малко отколкото да добавяш и да "понаждаш", както се казва... Хайде със здраве и успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #4 Отговорено 29 Май, 2009 Много благодаря, ще кажа на моя master за този вариант и ще търсим вежди. Може да се окаже и проблем обаче, защото моите веждии двете имат ръжда ето тук: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #5 Отговорено 29 Май, 2009 Май всички с прелюди 4 ген сме на един и същи хал, що се отнася до вежди.Мерси на колегите за полезната информация, че и аз ще я вкарвам моята в бокса за козметика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #6 Отговорено 29 Май, 2009 (Редактирано) Спомних си, че преди време четох нещо по въпроса и с едно "вежди прелюд голф" го изрових в Гугъла: Съвет за ръжда, и по-точно: За мой срам се оказа, че вежди от Голф ми пасват идеално на Прелюда и ще се използват такива!Та и тези имайте предвид. В тази тема конкретно става въпрос за един черен Прелюд 4-та генерация, дето го продаваше Омбре едно време. Редактирано 29 Май, 2009 от user Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #7 Отговорено 31 Май, 2009 отиваш в сервиза на симеоновско шосе и ти слагат нови и ги китосват и ги боядисват и то перфектно.Аз прди месец ги смених моите там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #8 Отговорено 1 Юни, 2009 (Редактирано) отиваш в сервиза на симеоновско шосе и ти слагат нови и ги китосват и ги боядисват и то перфектно.Аз прди месец ги смених моите тамКолата ще се боядисва цялата, така че това не е оферта. Говорихме с моя майстор и той каза че може би и от калибра да станат, а за Голфовите каза че едва ли ще станат защото техните кланици на веждите са издути по различен начин.Аз не знам какво точно има предвид, Редактирано 1 Юни, 2009 от Alexandro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #9 Отговорено 1 Юни, 2009 Ами не знам дали става въпрос за 3-ка или за 2-ка. Ако искаш, звънни на Коце (lampard ot Audi форума тел. 0888713083) и го питай, той е правил "интервенцията". Или може да пратиш едно лично на колегата от Mazda форума и да питаш него. Сетих се за неговата тема, защото ми направи впечатление тогава и съм го запомнил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове