Jump to content
TANKISTA

Динамичен Сайт

Recommended Posts

Здравейте колеги.Трябва ми човек да ми направи динамичен сайт за онлайн търговия на оръжеен магазин, в който аз работя. Понеже познавам само един човек, който може да ми свърши работата,а той замина за щатите и затова ще се радвам, ако някой може да ми помогне или да ми препоръча някой ще съм му много благодарен.Благодаря ви превдварително :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма да ти предложа човек, но ще ти кажа да внимаваш, защото покрай joomla и подобните CMS-и всички станаха програмисти и започнаха сайтове да правят. Ако разбираш малко повече и ти се занимава можеш да разгледаш osCommerce, отворен код е, има тонове документация за него, дори има туториали стъпка по стъпка как да го инсталираш, нагласиш и пуснеш. А след това тематизирането на подобен CMS е по-лесна работа и там вече може да потърсиш някой да го направи, като пак тази работа не е особено сложна, което значи че заплащането не трябва да е високо. Успех !!!П.С В кой оръжеен магазин си? Аз скоро си купувах стрели и обиколих сигурно половината магазини в Пловдив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчвам ти брат ми - rockDrive !!! :lol::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма да ти предложа човек, но ще ти кажа да внимаваш, защото покрай joomla и подобните CMS-и всички станаха програмисти и започнаха сайтове да правят. Ако разбираш малко повече и ти се занимава можеш да разгледаш osCommerce, отворен код е, има тонове документация за него, дори има туториали стъпка по стъпка как да го инсталираш, нагласиш и пуснеш. А след това тематизирането на подобен CMS е по-лесна работа и там вече може да потърсиш някой да го направи, като пак тази работа не е особено сложна, което значи че заплащането не трябва да е високо. Успех :)П.С В кой оръжеен магазин си? Аз скоро си купувах стрели и обиколих сигурно половината магазини в Пловдив.

Реално, ако питаш мен не е кой-знае какв аработа за 1000 лв, които искат някой фирми, а и шефа ми ще гони цена на 100%. Правя му услугата да разпитам, да събера оферти и евентоално да се договаря той вече, макар че като знам цялото събиране на форографски материали и инфо за продуктите пак мен чака и направо ми прилошава.П.П. - най-вероятно и през мен си минал да питаш за стрели, аз съм на магазина до енергото, улицата която е на баир "Кирил и Методий", другия месец идва голям внос от тайван и ще има стрели бол и при това на мн добри цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

не препоръчвам Joomla , бях си пуснал една просто ей така да я видя , след 2 дена компютъра ми спамеше яко , а системата беше пробита именно от joomla-та , вследствие Ripe ми бяха плокирали адреса заради спам :) препоръчвам http://drupal.org/ , не лошо е и това http://www.xoops.org/ , http://php.opensourcecms.com/scripts/show....S%20/%20Portals

Редактирано от activity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здр колега,аз от 9 години се занимавам с графичен и уеб дизайн и да ти кажа много смешно ми стана като прочетох това

Реално, ако питаш мен не е кой-знае какв аработа за 1000 лв, които искат някой фирми...

В разработката на един уеб магазин има много тънкости, които малко хора в БГ знаят. Тук не става въпрос за изработка на динамичен сайт, който можеш да си направиш като използваш готов CMS с отворен код. Тук става въпрос за дизайн, функционалност, архитектура на продуктовия каталог и не на последно място SEO. Един истински уеб магазин трябва да ПРОДАВА, а не да си стои някъде там и шефа ти да си мисли, че е спестил някой лев като го е направил за под 1000лв. .... това е смехотворно.Ще ти дам един пример:Миналата година по това време направих един магазин за обувки. В момента този магазин е най-успешния спрямо конкурентите си, продава по 200-300 чифта обувки месечно и си е избил инвестицията още на 6-тия месец. Друг конкурентен магазин на този същия, който е доста по-срат продава 300 чифта годишно. И двата излизат на първа страница на гугъл. Няма да споменавам имена.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прав си колега :) въпроса е дали си заслужава да набуташ 5000 лв. за подобно нещо ? Поддръжката после и тя не е малко , колокация , домейни , машина !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда.... в България никой не оценява качеството на трудът ти... всеки просто гледа да мине "по-тънко" и след това си носи последствията, мислейки си че е надхитрил някого... в доста случаи себе си!Не визирам конкретно никого, просто споделям наблюденията си....Един съвет: обърни се към фирма (или човек с фирма) занимаваща с това, а не към приятел, съсед, братовчед.... който си мисли че ще се справи.Извинявам се за офф топик-а! Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мога :lol:Мога и с CMS, мога и from scratch с notepad++ :lol: Дизайн не правя, но работя с дизайнерка. Това ми е after work занимание, но се заплаща :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр колега,++ и за мен :shy:Ако искаш обади се или пиши - данните ми ги има в профила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...