Replay 1 #1 Публикувано 26 Май, 2009 Здравейте!Мисля да си купувам Прелюд, но се колебая с какъв двигател да е ... F20, H23 - H22 не е опция за мене щот са скъпи и чувам секви митове за тея агрегати и много се опасявам H23 да не носи същите белези, F20 пък ми се струва доста слабичък за двулитровка и е едновалка и не е Vtec :S , между другото H23 Vtec ли е? щот не съм видял да пише Благодара много на отзовалите се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 26 Май, 2009 колегата lookcho преди 2 месеца някъде ми отвори очите че има Ф22 и Ф20 ВТЕК...рядкост са, но има.Това доколкото разбирам е компромисен вариант за теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #3 Отговорено 26 Май, 2009 А видя ли, модела на Прелюд от 1997-ма с двигател H22A8? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #4 Отговорено 26 Май, 2009 Колега, добре си се насочил, но Н23 не е VTEC, Ф20 и Ф22 VTEC има, но не и в прелюд. Моторите, които се монтират са F20, F22, H22a, H22a*, H23, а въпросният H22a8, е така наречения Red Top, се монтира на прелюдите след 1999г.Ако търсиш 4-та генерация, много вероятно и лесно е да попаднеш на читав Н23, и като колегата Murdera, да го направиш да върви изключително добре, Н22 няма да я коментирам...... Ако ще е 5-та, то варианта е следния /според мен/ - търсиш Ф20-ка в прилично състояние, покарваш някой друг месец, не е толкова спъната, и следва един читав суап по възможност с въпросния ред топ, или японска версия - Н22а, засмиваш се широко и така хилейки се се наслаждаваш на невероятното усещане... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #5 Отговорено 26 Май, 2009 блеин моно, говоря за Ф20 и Ф22 втек които се слагат на 5-та генерация акорд(подозирам и прелюд) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #6 Отговорено 26 Май, 2009 Колега ти коя ?G прелюд искаш да купиш ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Replay 1 #7 Отговорено 27 Май, 2009 Колега ти коя ?G прелюд искаш да купиш ???4 ген. (забраих да напиша )търся някой Людец да е читав, че после да и налея малко пари отгоре да стане "Пуканка"...Между другото тва 4WS системата не е ли е малко кофти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #8 Отговорено 27 Май, 2009 Между другото тва 4WS системата не е ли е малко кофти !!!Хонда и тук са първи в света. Първата серийно вградена система с четири завиващи колела е именно на Хонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове